ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Η Χάρις Αλεξίου μιλά για την Άννα Βίσση

Η Χαρούλα Αλεξίου δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, παρά μόνο όταν υπάρχει λόγος και έχει κάτι σημαντικό να πει.

Είναι μια από τις αγαπημένες ερμηνεύτριες σε Ελλάδα και Κύπρο κάτι που αποδεικνύεται από την προσέλευση του κόσμου στην περιοδεία της με τίτλο "Δυο κόσμους έχει η ψυχή μου".

Η Χαρούλα Αλεξίου έδωσε συνέντευξη στην Καθημερινή της Κύπρου και μίλησε για όλα. Μέσα σε αυτά απάντησε και για την Άννα Βίσση σε ερώτηση του δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι δύσκολο να πω πώς. Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι έχω ζήσει μια ζωή πλούσια σε συναισθήματα, σχέσεις, δημιουργικότητα και μοίρασμα – άρα είμαι ένας άνθρωπος που τίμησε και τιμήθηκε από τη ζωή του. Εξακολουθώ όμως να δουλεύω πολύ ομαδικά και έχει σημασία αυτό γιατί μαζί με εμένα ενεργοποιούνται πολλά άτομα και στηρίζεται μια μικρή κοινωνία ανθρώπων που φτιάχνει μια αλυσίδα εργασίας και δημιουργικότητας. Ειδικά τώρα, δεν θα αποφάσιζα να αποσυρθώ όσο κι αν στενεύουν τα όρια μας».

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε επίσης για την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να κάνει την καριέρα της Άννας Βίσση, ή το αντίστροφο, δήλωσε: «Και η Άννα και εγώ, είμαστε τυχερές γιατί η καθεμία ξεχωριστά επέλεξε τον δικό της τρόπο να εκφραστεί και κατάφερε να γίνει αγαπητή από το κοινό της. Είμαστε αυτό που επιλέγουμε. Η αφοσίωση του καθενός σε αυτό που κάνει μπορεί να τον δικαιώσει. Κάθε ένας είναι μοναδικός και χαράζει τον δικό του δρόμο και το δικό του πεπρωμένο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση