ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Τζώρτζια ξανακτύπησε: «Βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης είναι η Αριστοτέλους»

Δέσποινα Άσπρου

Το απόγευμα της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου η παρουσιάστρια του «Όλα Καλά», Τζώρτζια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Ανδρέα Γιόρτσιου «Happy Hour», όπου κλήθηκε να παίξει σε ένα παιχνίδι γρήγορων ερωτήσεων, όπου είχε ελάχιστα δευτερόλεπτα να σκεφτεί.
Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ο Αντρέας Γιόρτσιος της ζήτησε να του πει τρεις βασίλισσες της πρωινής/ μεσημεριανής /απογευματινής ζώνης και το πρώτο όνομα που της ήρθε στο μυαλό ήταν το όνομα της Χριστιάνας Αριστοτέλους! Λίγο μετά το "τέλος του χρόνου" της, η Τζώρτζια ανέφερε και τις Ευριπίδου και Μενεγάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 21 Σεπτεβρίου, καλεσμένη της εκπομπής «Όλα Καλά» ήταν η Γωγώ Αλεξανδρινού. Η γνωστή παρουσιάστρια κλήθηκε να απευθύνει μια ερώτηση στην Τζώρτζια Παναγή μέσα από έναν φάκελο που της δόθηκε. Η ερώτηση αφορούσε την σχέση της Τζώρτζιας και της Κωνσταντίνας, με την Τζώρτζια να απαντά ότι δεν γνωρίζονται τόσο καλά, ενώ όταν λίγο μετά κλήθηκε να σχολιάσει την Χριστιάνα Αριστοτέλους ως παρουσιάστρια, η Τζώρτζια είπε ανάμεσα σε άλλα ότι την θεωρεί την βασίλισσα της απογευματινής ζώνης... κάτι το οποίο «πάγωσε» την Κωνσταντίνα. Το ζήτημα τότε πήρε έντονες διαστάσεις στην κυπριακή showbiz… και ενώ όλοι πιστέψαμε πως έγινε κατά λάθος, να που και πάλι η Τζώρτζια ξανακτύπησε! Πρέπει όμως να παραδεχτούμε ότι αυτήν την φορά η Τζώρτζια τα πήγε καλύτερα!

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση