ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Καταπέλτης για τον «Joker» ο σκηνοθέτης David Fincher

«Η ταινία Joker είναι ''προδοσία των ψυχικά ασθενών''»

newsroom must

Ο David Fincher, σκηνοθέτης των ταινιών «Seven», «Fight Club» και «The Social Network», εντάχθηκε στις συζητήσεις για το «Joker» σε μια νέα συνέντευξή του στην εφημερίδα The Telegraph... και κατάφερε να σπείρει τον πανικό, αφού χαρακτήρισε την ταινία ως την «προδοσία των ψυχικά ασθενών». 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Fincher (@davidfinchergram)

Η ταινία, με την οποία ο Joaquin Phoenix κέρδισε Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, προκάλεσε διαμάχη μόλις κυκλοφόρησε λόγω της απεικόνισης της βίας και των ψυχικών ασθενειών που προβάλλει.

Με την κυκλοφορία του τον Οκτώβριο του 2019, ορισμένοι κινηματογράφοι στις ΗΠΑ αύξησαν τα μέτρα ασφάλειας εν μέσω ανησυχιών για μιμητές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο σκηνοθέτης τόνισε ότι στην ταινία του Todd Phillips διαπίστωσε «συγχώνευση» χαρακτήρων που έχει υποδυθεί ο Robert De Niro στις ταινίες του Martin Scorsese «Taxi Driver» και «The King of Comedy» με στόχο το χρηματικό κέρδος.

«Δεν νομίζω ότι κάποιος θα έβλεπε το υλικό και θα έλεγε, «ναι ας πάρουμε τους κεντρικούς χαρακτήρες από το Taxi Driver και το King of Comedy» ας τους κάνουμε έναν, παγιδεύοντας τον σε μία προδοσία για τους ψυχικά ασθενείς και θα βγάλουμε ένα δισεκατομμύρια δολάρια» τόνισε ο σκηνοθέτης στην εφημερίδα The Telegraph.

Να σημειώσουμε πως ο  David Fincher συνέδεσε την επιτυχία της ταινίας με το γεγονός ότι συμμετείχε ο Robert De Niro και με το ότι ήταν τεράστιος ο προϋπολογισμός της και τόνισε ότι χωρίς το φιλμ Batman του Christopher Nolan το 2008 «The Dark Knight» στο οποίο ο Heath Ledger υποδύθηκε τον Joker, μία παρόμοια με σκοτεινή ματιά ιστορία υπερήρωα το Joker θα ήταν αποτυχία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση