ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η σύζυγος του Michael Schumacher μιλά για πρώτη φορά για την κατάσταση της υγείας του

Δέσποινα Άσπρου

Πέντε χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα που είχε ο Michael Schumacher την ώρα που έκανε σκι στις ελβετικές Άλπεις βγαίνουν αξιόπιστες πληροφορίες για την σημερινή του κατάσταση. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και σήμερα, η κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή αποτελεί μυστήριο, αφού μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο, δεν έχει εμφανιστεί ποτέ δημοσίως, ενώ ακόμα και η τοποθεσία όπου συνεχίζεται η αποθεραπεία του είναι άγνωστη.

Πρόσφατα όμως είδε το φως της δημοσιότητας ένα εγκάρδιο γράμμα που έστειλε η γυναίκα του οδηγού της φόρμουλα 1, στον φίλο τους και Γερμανό μουσικό Σάσα Χερχενμπαχ, ο οποίος και έγραψε ένα τραγούδι προς τιμήν του με τίτλο «Γεννημένος να μάχεται».
Στο γράμμα, η Κορίνα χαρακτηρίζει τον πρωταθλητή ως «μαχητή που δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει».

«Θέλω να σε ευχαριστήσω ειλικρινά για το μήνυμα και το ωραίο δώρο σου, το οποίο μας βοηθάς σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.
Είναι καλό να λαμβάνουμε τέτοιου είδους ευχές και λόγια με καλές προθέσεις, τα οποία αποτελούν υποστήριξη για την οικογένειά μας.
Και μπορεί η Κορίνα να μην έχει ακόμη δηλώσει κάτι σχετικώς με την υγεία του πρωταθλητή στα media, ωστόσο το περιεχόμενο αυτής της επιστολής θεωρείται η πρώτη δήλωση της μετά τον σοβαρό τραυματισμό του την ώρα που έκανε σκι.

Το εν λόγω γράμμα θεωρείται πως γράφτηκε το 2014, ένα χρόνο μετά το ατύχημα του Σουμάχερ, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από τον συνθέτη.

Φήμες πάντως θέλουν τον Michael να βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία, όπου λαμβάνει την ιδιαίτερη φροντίδα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση