ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαρίας Μενούνος: “Να τις παραδώσεις εάν μου συμβεί κάτι”

Η δημοσιογράφος Μαρία Μενούνος διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι πριν από μερικούς μήνες και υποβλήθηκε σε εγχείρηση για αφαίρεση του όπου και η περιπέτεια αυτή τελείωσε πολύ αισιόδοξα.

Ένα μήνα μετά, πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα που αντιμετώπισε, αλλά και για το χειρουργείο που έκανε. Όμως σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε κάτι συγκλονιστικό, λέγοντας: «Έγραψα επιστολές προς τον Κέβιν και τους γονείς μου. Τις έδωσα στον καλύτερό μου φίλο και του είπα: “Να τις παραδώσεις εάν μου συμβεί κάτι”.»
Η ίδια αποκάλυψε ένα απόσπασμα από την επιστολή που έγραψε για τον πατέρα της: «Στον μπαμπά μου έγραψα: Άκουσε, εάν βρεθώ στην άλλη πλευρά, θα ζήσω μία διαφορετική ζωή, και ίσως να μην μπορείς να καυχηθείς: «Κοιτάξτε τι καταπληκτικά πράγματα κάνει τώρα!». Δεν έχω τίποτα να αποδείξω πια. Απλώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνω βραχιόλια φιλίας στην Αφρική, αυτό θέλω να κάνω. Ελπίζω να εξακολουθήσεις να είσαι περήφανος για μένα και να με αγαπάς για αυτό που θα είμαι μετά από αυτό το ταξίδι, αλλά πρέπει να το κάνω»

Συμπληρώνοντας ότι «Ο δρ. Μπλακ επιβεβαίωσε ότι ο όγκος ήταν καλοήθης και αν και αυτός ο τύπος όγκου μερικές φορές ξαναγεννιέται, είπε, για μένα, υπάρχει το πολύ 6 με 7% πιθανότητα να επιστρέψει».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X