ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η συγκινητική ανάρτηση του προέδρου στα κοινωνικά δίκτυα

Παρέλαβε ασθενοφόρο από τον Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η τελευταία ανάρτηση του προέδρου της Δημοκρατία Νίκου Αναστασιάδη. Ο πρόεδρος παρέλαβε το πρώτο νεογνολογικό και παιδιατρικό ασθενοφόρο το οποίο πρόσφερε το Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα στο κράτος και τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Πρόωρων του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ’.

Μέσα από την ανάρτησή του ο κ. Αναστασιάδης τόνισε ότι είναι σημαντικό κανείς να κατανοήσει την αυξητική τάση της προωρότητας τις τελευταίες δεκαετίες όπως και την ειδική αντιμετώπιση και φροντίδα που χρήζουν τα πρόωρα μωρά μετά τη γέννησή τους.

 
 
 
View this post on Instagram

*Μωρά Θαύματα* Είναι πραγματικά με ιδιαίτερη συγκίνηση που παρέλαβα σήμερα το ασθενοφόρο που προσφέρει ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα, προς το κράτος και πιο συγκεκριμένα προς τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Πρόωρων του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ’. Θα ήθελα, ως εκ τούτου, προς τις όποιας άλλης αναφοράς, να εκφράσω τις ευγνώμονες ευχαριστίες της Πολιτείας και του συνόλου των πολιτών, στην Πρόεδρο κα Έλενα Τριανταφυλλίδη και τα μέλη του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα όχι μόνο για την παράδοση του ασθενοφόρου, αλλά ιδιαίτερα για τη συνολική δραστηριότητα που αναπτύσσουν με στόχο την ενίσχυση των ευγενών στόχων που διέπουν τη λειτουργία του. Στόχων, οι οποίοι, με πρωτεργάτη την αγαπητή Στέλλα Κυριακίδου και μία ομάδα πολιτών, που βίωσαν την πρόωρη γέννηση παιδιών και την ανάγκη ιατρικής υποστήριξης, ανέπτυξαν όραμα και δράσεις για να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός που θα πρωτοστατεί στην ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση αλλά και τη βελτίωση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών για θέματα που αφορούν την προωρότητα. Έκτοτε, και μετρώντας πλέον τον έκτο χρόνο λειτουργίας του, ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τη Φροντίδα των Νεογνών και σε πλήρη συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και τις αρμόδιες Υπηρεσίες, ανέπτυξε μία ανεκτίμητου αξίας εθελοντική κοινωνική προσφορά. Θεωρώ σημαντικό να σημειώσω προκειμένου να κατανοήσει κανείς τη σημασία της ευρύτερης δράσης του Συνδέσμου, αφενός την αυξητική τάση της προωρότητας τις τελευταίες δεκαετίες ανά το παγκόσμιο και αφετέρου την ειδική αντιμετώπιση και φροντίδα που χρήζουν τα πρόωρα μωρά μετά τη γέννησή τους. Στο πλαίσιο αυτό, το ειδικά διαμορφωμένο ασθενοφόρο που παραδίδει σήμερα ο Σύνδεσμος, διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τεχνολογία, αποτελεί υψίστης σημασίας συμβολή για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ενίσχυση του υψηλού έργου που επιτελείται στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Πρόωρων.

A post shared by Nicos Anastasiades (@nicosanastasiades) on

«*Μωρά Θαύματα* Είναι πραγματικά με ιδιαίτερη συγκίνηση που παρέλαβα σήμερα το ασθενοφόρο που προσφέρει ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα, προς το κράτος και πιο συγκεκριμένα προς τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Πρόωρων του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ’.
Θα ήθελα, ως εκ τούτου, προς τις όποιας άλλης αναφοράς, να εκφράσω τις ευγνώμονες ευχαριστίες της Πολιτείας και του συνόλου των πολιτών, στην Πρόεδρο κα Έλενα Τριανταφυλλίδη και τα μέλη του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα όχι μόνο για την παράδοση του ασθενοφόρου, αλλά ιδιαίτερα για τη συνολική δραστηριότητα που αναπτύσσουν με στόχο την ενίσχυση των ευγενών στόχων που διέπουν τη λειτουργία του.
Στόχων, οι οποίοι, με πρωτεργάτη την αγαπητή Στέλλα Κυριακίδου και μία ομάδα πολιτών, που βίωσαν την πρόωρη γέννηση παιδιών και την ανάγκη ιατρικής υποστήριξης, ανέπτυξαν όραμα και δράσεις για να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός που θα πρωτοστατεί στην ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση αλλά και τη βελτίωση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών για θέματα που αφορούν την προωρότητα.
Έκτοτε, και μετρώντας πλέον τον έκτο χρόνο λειτουργίας του, ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τη Φροντίδα των Νεογνών και σε πλήρη συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και τις αρμόδιες Υπηρεσίες, ανέπτυξε μία ανεκτίμητου αξίας εθελοντική κοινωνική προσφορά.
Θεωρώ σημαντικό να σημειώσω προκειμένου να κατανοήσει κανείς τη σημασία της ευρύτερης δράσης του Συνδέσμου, αφενός την αυξητική τάση της προωρότητας τις τελευταίες δεκαετίες ανά το παγκόσμιο και αφετέρου την ειδική αντιμετώπιση και φροντίδα που χρήζουν τα πρόωρα μωρά μετά τη γέννησή τους.
Στο πλαίσιο αυτό, το ειδικά διαμορφωμένο ασθενοφόρο που παραδίδει σήμερα ο Σύνδεσμος, διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τεχνολογία, αποτελεί υψίστης σημασίας συμβολή για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ενίσχυση του υψηλού έργου που επιτελείται στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Πρόωρων.»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση