ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η Σπυροπούλου απαντά στα αρνητικά σχόλια που ακούγονται για αυτήν

Δέσποινα Άσπρου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και πολυσυζητημένες ελληνικές παρουσίες. Το τελευταίο ωστόσο διάστημα ακούγονται αρκετές αρνητικές φήμες γύρω από το όνομά της, για τις οποίες η ίδια σπάνια απαντά.
Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια για όσα της καταλογίζουν.

«Δεν έκανα καμία συμφωνία για το My Style Rocks όταν μου πρότειναν να μπω στο Survivor. Και απλά μια μέρα με πήραν και μου είπαν ότι θέλουν να κάνω το My Style Rocks» είπε η παρουσιάστρια στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Πίστευα ότι μπορώ να κάνω χιούμορ, τελικά κατάλαβα ότι και αυτό παρεξηγείται. Αντιμετώπισα σαν αστείο τη "σχέση" μου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Αυτό ξεκίνησε από πλάκα από τον Μουτσινά. Όταν το είδα δεν ασχολήθηκα. Όταν με ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, το άφησα να αιωρείται για να κάνω πλάκα. Δεν έχει καμία δόση αλήθειας» είπε και συνέχισε:

«Δεν νομίζω ότι θα με συνέφερε να αφήνω μια τέτοια φήμη να ισχύει, ότι έχω δηλαδή μια εκπομπή, αν κάτσεις να το σκεφτείς, εξαιτίας της σχέσης μου. Δηλαδή, ότι πάλι είμαι άχρηστη και ότι κάποιος μου έδωσε κάτι. Δεν ήταν ωραίο, απλά είπα να κάνω πλάκα», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση