ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η σοκαριστική δήλωση του Μητροπολίτη Μόρφου για τα παιδιά που σκότωσε ο Μεταξάς

Ο «τυφώνας» Μόρφου επιστέφει και πάλι. Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους αυτή την φορά το βίντεο που κυκλοφορεί από την ίδια ομιλία ασχολείται με τον κατά συρροή δολοφόνο, Νικόλα Μεταξα, και τις εκτρώσεις.

Μπροστά στο ακροατήριο του μετά την ερώτηση «αν πιστεύει ότι έκλεισε ο κύκλος δολοφονιών του Ν.Μεταξα» που καλέστηκε να απαντήσει δήλωσε ότι θα έπρεπε όλοι να παραδειγματιστούμε από τον Νικόλα ο οποίος ζήτησε να εξομολογηθεί για τις πράξεις του και απολογήθηκε στην Κυπριακή κοινωνία. «Κάλεσε ένα φίλο μας, πνευματικό, διακριτικό, συμπονετικό και πήγε και εξομολογήθηκε»

Στην συνέχεια αναφέρεται σε εμάς δηλώνοντας ότι δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο υψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που σκότωσε ο δολοφόνος «Ρε εσού έκαμες τρεις εκτρώσεις τα μωρά σου και τώρα υποκριτή και Φαρισαίε κατακρίνεις τον Νικόλα;».

Τονίζει ακόμη ότι μια χώρα με τόσες εκτρώσεις που δολοφονεί τα παιδιά της είναι δυνατόν να μην γεννήσει ένα τέτοιο δολοφόνο;

Δείτε σχετικό βίντεο πιο πάνω.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση