ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η sexy DJ που θα εμφανιστεί απόψε στο πλευρό του Σάκη Ρουβά

Όλα έτοιμα φαίνεται να είναι για την μοναδική βραδιά στο Pavilion με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Σάκη Ρουβά.  Δίπλα του θα βρεθούν ο Νίνο αλλά και η sexy DJ Xenia Ghali.

H Xenia Ghali εκτός από DJ είναι μουσικοσυνθέτης και παραγωγός. Είναι γνωστή στον κόσμο για το ταλέντο της και την εξωτική παρουσία της που τραβά τα βλέματα όπου και αν βρεθεί.

Η Dj που θα ξεσηκώσει απόψε το κοινό στο Pavilion, είναι έτοιμη να κερδίσει την Αμερική μετά την κυκλοφορία του single της με τίτλο «Out With A Bang» ενώ στην Ευρώπη έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία της με το τραγούδι «Νο Taboo», που συμμετέχει η Victoria Gaynor.

H Xenia έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, ενώ από μικρή έδειξε την αγάπη της στην μουσική, αφού ξεκίνησε πολύ σύντομα να παίζει πιάνο, κιθάρα, φλάουτο και ντράμς. Με την λαμπερή παρουσία και το ταλέντο της η Xenia είναι έτοιμη να εδραιώσει την παρουσία της σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο που είναι τα DJ sets.

Απόψε η DJ Xenia θα ανεβάσει την διάθεση του Pavilion στα ύψη, όχι μόνο με την εκρηκτική παρουσία της αλλά και με τις μουσικές της επιλογές που έχουν διακριθεί σε όλη την Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  Dj Xenia Ghali  |  Pavilion

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση