ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η σειρά Hydra Life μετατρέπει την ενυδάτωση σε μια απολαυστική εμπειρία

Η ενυδάτωση προσφέρει στο δέρμα όλο το νερό που χρειάζεται. Ο Dior έχει τοποθετήσει αυτή τη ζωτικής σημασίας δράση στο επίκεντρο της καθημερινής τελετουργίας ομορφιάς των γυναικών με τη σειρά περιποίησης Hydra Life. Σήμερα, έχει μετατρέψει την τελετουργία ενυδάτωσης σε μια εμπειρία, που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με την απόλαυση των αισθήσεων, και την επιστήμη με τη φύση. Εμπνευσμένα από τις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών, έχουν δημιουργηθεί τρία νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας Hydra Life τα οποία αντανακλούν το γρήγορο και πολύπλευρο τρόπο ζωής των γυναικών με την ευχαρίστηση να είναι ένα βασικό συστατικό. 

Hydra Life, η νέα -γεμάτη απόλαυση- τελετουργία ενυδάτωσης

Τώρα, οι γυναίκες θέλουν τα πάντα, και τα θέλουν αμέσως. Επιδιώκουν τη διασκέδαση, την αποτελεσματικότητα αλλά και την τεχνολογία που όμως δεν χάνει από τα μάτια της τη φύση που τους περιβάλλει και που τώρα, περισσότερο από ποτέ, ενδιαφέρονται για να την προστατεύσουν.

Είναι τα κορίτσια της γενιάς Υ που ζουν on line. Είναι για αυτές τις γυναίκες που o Dior έχει εφεύρει εκ νέου την Hydra Life, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη τελετουργία περιποίησης της επιδερμίδας και δίνοντας 100 % ευχαρίστηση.

Η Hydra Life κάνει την ενυδάτωση του δέρματος μια δράση που είναι εξίσου διασκεδαστική και απλή, όσο η ανάρτηση μιας φωτογραφίας σε ένα κοινωνικό δίκτυο. Επιτρέπει σε αυτές τις γυναίκες να διασκεδάζουν παίζοντας με την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας τους και να αναπτύξουν μια σχέση παρόμοια με αυτή που έχουν με τα smartphones ή tablets τους, καθιστώντας το για τις ίδιες αδύνατο να ζήσουν χωρίς αυτό.

Εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία «Yolo» (You Only Live Once), η σειρά Hydra Life έχει μετατρέψει τα καλλυντικά σε ένα εξαιρετικά απλό και ενστικτώδες παιχνίδι που σας δελεάζει να παραδοθείτε στις απολαυστικές sorbet, aqua και jelly υφές της, που είναι δροσιστικές, ελαφριές και απολαυστικές. Με λίγα λόγια: αποτελεσματικές υφές γεμάτες από ζωή και χαρούμενη απόλαυση.

Σε αυτό το πνεύμα, ο Dior παρουσιάζει τρία νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, ως μέρος του σύμπαντος Hydra Life: την μάσκα Jelly Sleeping, μια πολύ δροσερή μάσκα νύχτας σε τζελ, που ‘γεμίζει’ το δέρμα, τη Water ΒΒ, ένα υδάτινο τζελ,  πολύ ελαφρά χρωματισμένο και το οποίο «έρχεται στη ζωή» όταν ανακινείται και την  "one shot" έντονη ενυδάτωση με μάσκες, ώστε να μπορείτε να τις πάρετε μαζί σας οπουδήποτε. Η Hydra Life έχει μετατρέψει την ενυδάτωση σε ένα παιχνίδι εύκολο όσο και η ανανέωση που προσφέρει. 

Παίξτε το νέο παιχνίδι Hydra Life

Αντλώντας συμπεράσματα από την έρευνα που γίνεται πάνω στα πλεονεκτήματα της φύσης, η Hydra Life συγκεντρώνει όλες τις δυνάμεις ‘γεμίσματος’ και ενυδάτωσης της  Μολόχας* από τους κήπους του Dior, σε μια υπέρ δροσερή  και  ευχάριστη ενυδατική περιποίηση της επιδερμίδας. Χάρη σε αυτό το ενισχυμένο μπουκέτο συστατικών που είναι εμπνευσμένα από την τεχνολογία των Aquaporins, η επιδερμίδα είναι γεμάτη με νερό, φυσικά λαμπερή και γεμάτη ζωή.

Hydra Life Jelly Sleeping Mask

Μια μικρή αισθητηριακή επανάσταση έχει συμβεί! Ενώ οι υφές των παραδοσιακών περιποιήσεων νύχτας είναι πολύ παχιές και κάνουν το δέρμα να ασφυκτιά κατά τη διάρκεια του ύπνου, ο Dior έχει εμπνευστεί από την Κορεατική επιστήμη για να δημιουργήσει την Hydra Life Jelly Sleeping Mask. Η πρώτη από τις μάσκες νύχτας επόμενης γενιάς, η εκπληκτική, ανάλαφρη υφή της μεταμορφώνεται από ζελέ σε νερό κατά την επαφή με το δέρμα. Εξαιρετικά ελαφριά, εξαιρετικά φρέσκια και μη κολλώδης, η φόρμουλα βασίζεται σε ένα συνδυασμό του Dior Mallow ζελέ (στην υψηλότερη συγκέντρωση του), στο υαλουρονικό οξύ και σε ένα κοκτέιλ φυσικών συστατικών που στοχεύουν τις Aquaporins. Ένας νέος βιολογικός ρυθμός έχει δημιουργηθεί με απόλυτα φυσικό τρόπο: το τέμπο "Τρία Όγδοα".

Οκτώ ώρες συνεχούς ενυδάτωσης, σε συνδυασμό με την όψη “οκτώ ωρών ύπνου" παρέχουν τα οκτώ πλεονεκτήματα της απόλυτα ξεκούραστης επιδερμίδας που είναι γεμάτη ζωή: εξομαλύνονται οι γραμμές και η υφή του δέρματος, ενυδατωμένη, απαλή, ‘γεμάτη’ και λαμπερή επιδερμίδα, μια απόλυτα φρέσκια όψη. Μέρα με τη μέρα, ενυδατωμένη σε βάθος, η ποιότητα της επιδερμίδας είναι ολοφάνερα βελτιωμένη. Είναι πιο δυνατή και φυσικά όμορφη. 

Πώς μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι; Το βράδυ στο τέλος της περιποίησης σας απλώστε την γενναιόδωρα σε όλο το πρόσωπο και αφήστε την να το εμποτίσει στη διάρκεια της νύχτας. Η Jelly Sleeping Mask  δεν θέλει ξέβγαλμα και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Limited edition έντονης ενυδάτωσης Hydra Life Masks

Παιχνιδιάρικη, φορητή  και προσαρμοσμένη στον νέο σύγχρονο τρόπο ζωής μας, η Beauty Awakening Rehydrating Mask έχει εφευρεθεί εκ νέου και παρουσιάζεται σε ένα κουτί με κάψουλες. Σαν  καθημερινό «σφηνάκι» ενυδάτωσης το οποίο μπορείτε να το απολαύσετε οπουδήποτε, εύκολα , με κάθε κάψουλα να περιέχει την ιδανική ποσότητα της μάσκας (5 ml) σε μια εξαιρετικά άνετη, κρεμώδη  υφή , που ενώ είναι πληθωρικά πλούσια, είναι ταυτόχρονα πολύ ευχάριστα φρέσκια. Αμέσως, η επιδερμίδα φαίνεται λεία και φωτεινή. Δείχνει ενισχυμένη και το πρόσωπο ξαναγίνεται αφράτο.

Πώς μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι; Απλώστε την γενναιόδωρα στο πρόσωπο. Αφήστε για 5-10 λεπτά  και στη συνέχεια με μασάζ κάντε το δέρμα να απορροφήσει την τυχόν περίσσεια του προϊόντος ή απομακρύνετε το  χρησιμοποιώντας ένα βρεγμένο βαμβάκι.

Hydra Life Water BB SPF30 - PA+++

Η τεράστια αποτελεσματικότητα της κρέμας BB είναι αναμφισβήτητη. Μαγική με περισσότερους από έναν τρόπους, μετατρέπει την επιδερμίδα και την όψη σας μέσα σε λίγα λεπτά. Ωστόσο, συχνά μπορεί να φαίνεται σαν να έχει γίνει υπερβολική κάλυψη και να κάνει το πρόσωπο να φαίνεται μουντό - το ακριβώς αντίθετο από την φρέσκια, φυσική ομορφιά. Με βάση αυτή την παρατήρηση, ο Dior καινοτόμησε και δημιούργησε μια νέα γενιά BB με μια εντελώς νέα υφή: ένα εκπληκτικό  υδάτινο τζελ  με χρώμα που είναι εξαιρετικά ελαφρύ και γεμάτο υγρασία. Αυτή η ειδική υφή έχει ένα πρόσθετο πλεονέκτημα: προσφέρει μια καλύτερη διασπορά της Μολόχας Dior μέσα στην φόρμουλα  και, ως εκ τούτου, ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Εξαιρετικά λεπτή και μεταξένια, η Water ΒΒ έχει μια φυσική, απαλή απόχρωση για να παρέχει απόλυτη κάλυψη που διαρκεί όλη την ημέρα. Προσφέροντας ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με εκείνο του φινιρίσματος ενός υπέροχα φωτεινού και φυσικού μακιγιάζ, αυτό το εκπληκτικό υδάτινο τζελ αποκαλύπτει όλη τη φρεσκάδα του αμέσως με την ανακίνηση της φιάλης του. Η επιδερμίδα βιώνει μια ατελείωτα απαλή ενυδάτωση, παρέχοντας τέλεια άνεση στο δέρμα ενώ η προστασία από τις UV είναι εγγυημένη χάρη στο SPF30. Αμέσως, η επιδερμίδα διορθώνεται απόλυτα, γίνεται ομοιογενής και ενισχυμένη. Ενυδατώνεται έντονα και ανανεώνεται. Φαίνεται φρέσκια και ορατά γεμάτη με νερό και φως.

Πώς μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι; Ανακινήστε το όπως ένα σέικερ για να απελευθερωθεί μια διπλή φρεσκάδα η οποία είναι συγχρόνως εξαιρετικά ευχάριστη και αποτελεσματική. Εφαρμόστε μία ή δύο σταγόνες με βάση την επιθυμητή κάλυψη σας.

Για τα τρία αυτά νέα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, ο Dior έχει αξιοποιήσει τις πιο όμορφες πηγές της φύσης και έχει στηριχθεί στις τεχνολογίες αιχμής της επιστημονικής έρευνας.

Ένα μπουκέτο από Μολόχα από τους κήπους του Dior στην Ανζού της  Γαλλίας, στην καρδιά της Hydra Life

Είναι ένα μοναδικό λουλούδι. Καλλιεργημένη βιολογικά από μια οικογένεια παθιασμένων φυτοκόμων, που είναι ιδιοκτήτες του Domaine de Chemillé στην Ανζού της Γαλλίας, η Μολόχα κυρίως διακρίνεται από την κομψότητα των βαθιά μωβ-ροζ πετάλων της. Εκτός από τους οπαδούς της βοτανολογίας, αυτό το όμορφο λουλούδι έχει αποπλανήσει και σεφ, οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτή την γευστικότατη φαγώσιμη, γκουρμέ απόλαυση, στις δημιουργίες τους. Οι ερευνητές των εργαστηρίων Dior διερευνούν τις ιδιότητες αυτού του λουλουδιού από την Ανζού και την εξωπραγματική ικανότητά του να συγκρατήσει, να φιλτράρει, και να διοχετεύσει στη στεφάνη του το πιο αγνό νερό. Είναι αυτή η βιολογική δραστηριότητα που ο Dior έχει μεταφέρει στο σύμπαν των καλλυντικών μέσα από μια πράσινη βιοτεχνολογική διαδικασία που προωθεί τα αποτελέσματά του.

Για την ακρίβεια, in vivo και in vitro δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν με τη Μολόχα της Ανζού αποκάλυψαν την καταπληκτική της ικανότητα να διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας. Αυτό το μοναδικό, εξαιρετικά ισχυρό φυτό που λειτουργεί παρόμοια με ένα ρετινοειδές, βοηθά επίσης την συνολική ανανέωση του δέρματος, δρώντας σε όλα τα επίπεδα του δέρματος (επιδερμίδα, δερμο-επιδερμικό σύνδεσμο και κυρίως δέρμα). Επιπρόσθετα σε αυτά τα προτερήματα, μερικά από τα βιολογικά στοιχεία στη σύνθεσή της, κάνουν τις υφές στις οποίες χρησιμοποιείται ακόμη πιο ‘χαρούμενες’ και χυμώδεις. Βαθιά μέσα στην επιφάνεια του δέρματος, η Μολόχα είναι μια πηγή ομορφιάς, ενυδάτωσης και ευχαρίστησης. Γεμάτη ξανά και με την ένταση της νέας αποκατάστασης, η επιδερμίδα είναι φυσικά λαμπερή, πλήρης σε νερό, που είναι απαραίτητο για την καλή της κατάσταση, φωτεινή και γεμάτη ζωή. Όπως πάντα στον Dior, αυτό το στολίδι της φύσης συνδυάζεται με  προϊόντα αιχμής της επιστημονικής έρευνας.

Βασισμένη στην πρωτοποριακή έρευνα επάνω στις Aquaporins, η τεχνολογία Aquashare ενισχύει την Hydra Life.

Η επιδερμίδα είναι πολύ περισσότερο από μια ομάδα κυττάρων που προστατεύουν το δέρμα μας. Είναι ένα ζωντανό όργανο, ένα ευφυές όργανο αποτελούμενο από εκατομμύρια διασυνδεδεμένων κυττάρων, που όλα μοιράζονται την ίδια πηγή την απαραίτητη και ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία τους: το νερό. Κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο, κάθε κύτταρο έχει διαφορετικές ανάγκες: μερικά είναι εξαιρετικά δραστήρια και χρειάζονται πολύ νερό για να ανταπεξέλθουν στις λειτουργίες τους, ενώ άλλα είναι λιγότερο δραστήρια και απαιτούν λιγότερο νερό τη δεδομένη στιγμή. Τα δεύτερα μπορούν, συνεπώς, να μοιράζονται το νερό τους με τα δραστήρια κύτταρα μέσω ενός δικτύου καναλιών νερού που ονομάζεται Aquaporins. Όταν αυτά τα λιγότερο δραστήρια κύτταρα είναι παρόντα σε επαρκή ποσότητα, η ζωτική παροχή νερού είναι φυσιολογική και προς όλα τα κύτταρα. Με βάση το όπου και όταν απαιτούνται, εξασφαλίζουν την υψηλή προσαρμοστικότητα του συστήματος διάχυσης του νερού κάτω από το δέρμα. Αυτό το βιολογικό σύστημα είναι αυτό που ενέπνευσε τη δημιουργία της τεχνολογίας Aquashare που, χάρη στις Aquaporins, απλώνει ένα σοβαρό νέο "δίκτυο" μέσα σε μία γιγάντια, αδιάκοπη ενδοδιασύνδεση.

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου και αντιμέτωπο με περιβαλλοντικούς επιδρομείς, το δίκτυο των Aquaporins αποδυναμώνεται. Το νερό αγωνίζεται να κυκλοφορήσει, και η επιδερμίδα χάνει τη φρεσκάδα της, δεν είναι αφράτη και όμορφη. Το εκχύλισμα από τη Μολόχα Dior επιτρέπει το τέλειο δίκτυο των Aquaporins να ανασυνταχθεί μέσα στο δέρμα και να εξασφαλιστεί η πλέον δυνατή και αποτελεσματική κατανομή νερού. Το νερό γίνεται έξυπνο, ικανό να ενυδατώνει τα κύτταρα που έχουν ανάγκη, όταν το χρειάζονται. Οι Aquaporins δρουν ως καταλύτες, που κυκλοφορούν το νερό χωρίς να το καταναλώνουν: κάθε κύτταρο έρχεται στο βέλτιστο δυναμικό του και η επιδερμίδα βγάζει την φυσική της ζωτικότητα, την ενστικτώδη της νεότητα και την λαμπερή της ομορφιά.

Ανακαλύπτοντας τα βασικά της ομορφιάς άμεσα και απλά, μπορείτε να αποκαλύψετε τη δική σας φυσική ομορφιά που ακτινοβολεί ζωντάνια: αυτό είναι το νέο παιχνίδι της Hydra Life.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Dior  |  Hydra Life  |  press release  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση