ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Σάβια Ορφανίδου έγινε μανούλα για πρώτη φορά!

Η φωτογραφία με την κόρη της και το συγκινητικό μήνυμα

newsroom must

Η βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού Σάβια Ορφανίδου έφερε σήμερα Πέμπτη (23/07) στον κόσμο το πρώτο της παιδί και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η νέα μανούλα δημοσίευσε μια φωτογραφία με την νεογέννητη κορούλα της αγκαλιά γράφοντας ένα μήνυμα που μας συγκίνησε.

Αποκάλυψε το όνομά της μικρής το οποίο είναι και το όνομα της μητέρας της, Δέσποινα.

«Και έτσι ξαφνικά, μέσα σε μια στιγμή, η ζωή όπως την ξέρω έχει αλλάξει ριζικά. Αναλαμβάνω τον πιο ιερό, τον πιο συγκλονιστικό ρόλο της ζωής μου: αυτό της μάνας! Η κόρη μου γεννήθηκε σήμερα το πρωί, είναι μια χαρά και θα πάρει το όνομα Δέσποινα, το όνομα της Παναγίας, το όνομα της μαμάς μου. Και θα έχει όλη την αγάπη που μπορεί να υπάρξει σε αυτό τον κόσμο. Ευχαριστώ ολόψυχα για όλες τις υπέροχες ευχές. Το νέο ταξίδι της ζωής μου τώρα ξεκινά...»

 
 
 
View this post on Instagram

Και έτσι ξαφινκα, μέσα σε μια στιγμή, η ζωή οπως την ξέρω έχει αλλάξει ριζικά. Αναλαμβάνω τον πιο ιερό, τον πιο συγκλονιστικό ρόλο της ζωής μου: αυτό της μάνας! Η κόρη μου γεννήθηκε σήμερα το πρωί, είναι μια χαρά και θα πάρει το όνομα Δέσποινα, το όνομα της Παναγιας, το όνομα της μαμας μου. Και θα έχει όλη την αγάπη που μπορεί να υπάρξει σε αυτό τον κόσμο. Ευχαριστώ ολόψυχα για όλες τις υπεροχες ευχές. Το νέο ταξίδι της ζωής μου τώρα ξεκινά....

A post shared by savia (@saviaorph) on

Υπενθυμίζουμε ότι η Σάβια έμεινε έγκυος μέσω δότη και σε συνέντευξή της στο «Έλα να δεις» είχε δηλώσει ότι ««Είμαι 40 χρονών. Είχα κι εγώ τις σχέσεις στη ζωή μου, αλλά δεν ευτύχησα να βρω αυτόν τον κατάλληλο για να παντρευτώ να κάνω μια οικογένεια, αυτό που ήθελα πάντοτε… Μπορώ να πω ταλαιπωρήθηκα, όχι τόσο όσον άλλες γυναίκες που φτάνουν να κάνουν 6, 7, 8 εξωσωματικές και αντιλαμβάνομαι την ψυχική οδύνη και τη σωματική αλλά και το κόστος για όλη αυτήν την διαδικασία»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X