ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Ρίτα Αττάλα στο ''Εύρηκα Μασσαλίας - The Charity Show''

Η γνωστή σχεδιάστρια συμμετέχει στο «The Charity Show» βοηθώντας έτσι τον πρωταρχικό σκοπό του event που δεν είναι άλλος από τη συλλογή χρημάτων για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου.

Στο φιλανθρωπικό fashion show θα παρουσιαστούν τα πιο βραδινά κομμάτια της συλλογής της σχεδιάστριας, τα οποία έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την οργάντζα, το βελούδο και το μετάξι. Τι θα δούμε στην πασαρέλα; «Τα χρώματα τα οποία κυριαρχούν στη συλλογή μου και που θα δείτε στο show είναι το μαύρο, που είναι και το θέμα του σόου, το σκούρο πράσινο και το μπορντό και από υφές, το βελούδο».

Όσο για τις εκπλήξεις; «Ειδικά για τη λαμπερή βραδιά του “The Charity Show”, έχουν φτιαχτεί ιδιαιτέρα κομμάτια τα οποία, χωρίς αμφιβολία, αναμένεται να εντυπωσιάσουν».

Tα κομμάτια που θα κυριαρχήσουν τον χειμώνα; «Οπωσδήποτε τα βελούδινα φορέματα γιατί, φέτος, το βελούδο είναι ό,τι πιο “hot” υπάρχει στον χώρο της μόδας»

Το The Charity Show θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στις 19:30, στο Boulevard by Occhio, στη Λευκωσία και τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. 

Με την ευγενική στήριξη της Premier Club της Τράπεζας Κύπρου, AHK, Deloitte, και Occhio Hospitality Group.

Πηγή: Beautiful People

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση