ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η πρεμιέρα του β’ κύκλου του GNTM έρχεται… πολύ νωρίτερα απ’ όσο νόμιζες

Δέσποινα Άσπρου

Ο νέος κύκλος του Greece’s Next Top Model είναι πλέον γεγονός και όπως όλα δείχνουν το reality θα σημειώσει την ίδια επιτυχία με πέρσι. 

Και κάπως έτσι, η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Άγγελος Μπράτης, ο Δημήτρης Σκουλός και σαφώς όλοι οι υπεύθυνοι παραγωγής βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες και αναμένουν να δουν τα νέα υποψήφια κορίτσια και μαζί να μας δώσουν διασκεδαστικές στιγμές, όπως και στον πρώτο κύκλο.

Εκεί όμως που νομίζαμε ότι ο β’ κύκλος θα αργούσε να φτάσει στην τηλεόραση, αφού ο πρώτος τελείωσε μόλις πριν λίγους μήνες και πιο συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο, η Ηλιάνα έκανε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο είχε ένα βίντεο για το GNTM και δίπλα το caption: «Coming sooner than you thought» («Έρχεται πιο σύντομα απ’ όσο πιστεύατε»).

Προφανώς η ανάρτησή της δεν ήταν τυχαία. Όπως φαίνεται η άφιξη του νέου κύκλου έρχεται πολύ σύντομα! Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί αρκετά στοιχεία στην δημοσιότητα, έχει μαθευτεί είναι ότι το ενδιαφέρον συμμετοχής είναι μεγάλο, άρα έχουμε να περιμένουμε πλούσιο υλικό.

Δείτε την ανάρτηση της Ηλιάνας:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση