ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η όμοια φωτογραφία της Μαρίας Κορτζιά και της Άντρεας Κυριάκου

Δέσποινα Άσπρου

Τόσο η Μαρία Κορτζιά, όσο και η Άνδρεα Κυριάκου είναι δυο από τις πιο εντωπωσιακές επώνυμες γυναίκες της κυπριακής showbiz. Μάλιστα και οι δυο τους φαίνεται να έχουν βρει το κλειδί της ευτυχίας, αφού τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα προσωπικά τους πάνε θαυμάσια. 

Οι δυο γυναίκες, όπως μάλλον γνωρίζετε βρίσκοντε μαζί με τους συντρόφους τους τα τελευταία εικοσιτετράωρα διακοπές στο εξωτερικό. Αναλυτικότερα, η Μαρία Κορτζιά με τον Πιέρο Σωτηρίου βρίσκονται στην υπέροχη Ρώμη και η Άντρεα Κυριάκου με τον Γιώργο Μερκή στην μαγευτική Ίμπιζα.

Τα δύο ζευγάρια δεν παραλείπουν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από τα social media όμορφα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους και ανάμεσα στις εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανάρτησαν, εντοπίσαμε μια αρκετά όμοια. 

Και τα δύο μοντέλα ανήρτησαν φωτογραφίες, όπου κρατάνε τα χέρια με τους αγαπημένους τους, όπου πρόκειται για μία κλασσική πόζα αρκετών ζευγαριών που μοιράζονται στο instagram. Δεν μας κάνει βέβαια εντύπωση, αφού και οι δυο τους είναι full in love με τους συντρόφους τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση