ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η νέα συνεργασία του Celio με τους Ανδρέα Τσέλεπο και Μάριο Γεωργίου

Με το νέο σλόγκαν be normal.*, η Γαλλική εταιρία ανδρικής ένδυσης CELIO μιλά αληθινά

Με το νέο σλόγκαν be normal.*, η Γαλλική εταιρία ανδρικής ένδυσης CELIO μιλά αληθινά. Σε μια εποχή που όλοι μιλούν για αυθεντικότητα, το CELIO παρουσιάζει τους άνδρες της «διπλανής πόρτας» ως τους αληθινούς ήρωες της καθημερινότητας, φέρνοντάς τους στο προσκήνιο!

Μέσα από τα social media, τα διάφορα άρθρα, tweets και εξώφυλλα περιοδικών, διαβάζουμε για ιστορίες επιτυχημένων ανδρών και βλέπουμε εικόνες, που ξεπερνούν και υπερβαίνουν κάθε προσδοκία, καθιστώντας τους ως «σούπερ ήρωες» και ως πρότυπα! 

Μέσα από όλες αυτές τις στιγμές της καθημερινότητας, τείνουμε να χάνουμε την «ομορφιά» στα καθημερινά πράγματα. Το CELIO θέλει να δείξει ότι οι πραγματικοί «σούπερ ήρωες» εστιάζουν πέραν της εμφάνισης και της τέλειας εικόνας και αγαπούν και σέβονται τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι. 

Το CELIO έρχεται να προτείνει  μοναδικά σχεδιασμένα ρούχα για τους πραγματικούς ήρωες της καθημερινότητας που είναι άνετα, απλά και στυλάτα. Το CELIO γιορτάζει τους καθημερινούς υπερήρωες, τον αδελφό, τον φίλο, τον μπαμπά, τον συνάδελφο. Για το σκοπό αυτό, το Celio ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον ηθοποιό Αντρέα Τσέλεπο και τον νεαρό πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής Μάριο Γεωργίου.

Η καμπάνια του CELIO, σηματοδοτείται από το κεντρικό μήνυμα “be normal*”.

*να είσαι ο αληθινός εαυτός σου.


ABOUT CELIO

Η Γαλλική μάρκα Celio, έχει καταστεί το κορυφαίο όνομα στην ανδρική ένδυση, τόσο στην Ευρώπη όσο και διεθνώς. Με πάνω από 1,100 καταστήματα σε περισσότερες από 50 χώρες, η μάρκα με τον αστερίσκο γνωρίζει πάντα πώς να καινοτομεί για να ξεχωρίζει, ενώ ικανοποιεί περήφανα το γούστο και τις απαιτήσεις των πελατών της, σε κάθε χώρα. 

To Celio ανήκει στον  Όμιλο VLM όπου δραστηριοποιείται επιτυχώς στους τομείς της μόδας και της εστίασης στην Κύπρο για πάνω από 65 χρόνια.  Σήμερα κατέχει επίσης 7 αγαπημένα brands με 30 σημεία πώλησης στην Κύπρο: Marks & Spencer, Etam, Undiz, Accessorize, Monsoon, και SFERA, την αλυσίδα καφεστιατορίων Café La Mode και την αποκλειστική αντιπροσωπεία του Marks & Spencer στη Ρουμανία.

Βρείτε τα καταστήματα CELIO στην Κύπρο:

Λευκωσία: The Mall of Cyprus – 1ος Όροφος, 

Nicosia Mall – Ισόγειο, 

Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 270 Λακατάμια, 

Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 33Α Λατσιά.


Λεμεσός: My Mall – Ισόγειο.

Facebook: https://www.facebook.com/celiochypre/
Instagram: https://www.instagram.com/celiocy/

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X