ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Μίνα Αρναούτη δείχνει για πρώτη φορά το χτύπημα από το ατύχημα με τον Παντελίδη

Η ανάρτηση της στα social media

Ζωή Τουτουντζίδου

Μπορεί να πέρασαν περίπου 6,5 χρόνια από την μηριαία εκείνη νύχτα του αυτοκινητιστικού ατυχήματος που στέρησε σχεδόν ακαριαία την ζωή στον ταλαντούχο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ωστόσο οι πληγές είναι ακόμη νωπές, ειδικά όταν χάνετε ένας τόσο νέος άνθρωπος.

Με την συνεπιβάτιδα του τραγουδιστή, Μίνα Αρναούτη να δείχνει για πρώτη φορά το χτύπημα στο σώμα της από την μπάρα που διαπέρασε τα πλευρά της μέχρι το ύψος των πνευμόνων της.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που έκανε η Μίνα στον προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram, παρουσιάζει με τόλμη και θάρρος την ουλή που παραλίγο να στερήσει και την δική της ζωή.

Η ίδια μάλιστα συνόδευσε την ανάρτηση της με ένα μακροσκελές κείμενο, αποκαλύπτοντας τον λόγο που αποφάσισε τώρα να δείξει σε όλους την ουλή της, λέγοντας μεταξύ άλλων «Θα μου πείτε γιατί τώρα; Γιατί τώρα αισθάνομαι έτοιμη. Ναι, μετά από 6.5 χρόνια! Είναι περίεργο που ενώ μπορείς με μερικές φωτογραφίες να κλείσεις μερικά στόματα η δύναμη να διαφυλάξεις τις αξίες σου να είναι πιο ισχυρή απ’ τον όχλο που προσπαθεί να σε κατασπαράξει!»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X