ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει τις τελευταίες της στιγμές με τον Παντελίδη

Δέσποινα Άσπρου

Δεν χρειάζεται μάλλον να κάνουμε εισαγωγή. Υπάρχει κάποιος που δεν θυμάται την ημέρα εκείνη που ανακοινώθηκε επίσημα ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη; Αμφιβάλλω. Το τροχαίο τότε, συγκλόνισε όλους μας.

Τριάντα δύο μήνες μετά το πολύκροτο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, η συνεπιβάτιδα του μοιραίου τζιπ Μίνα Αρναούτη μιλά για το ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 και όσα ακολούθησαν από την ημέρα εκείνη και έπειτα.


«Η εικόνα που είχα ήταν ότι ο Παντελής δεν ήταν μεθυσμένος» επαναλαμβάνει στην προσπάθεια της να θυμηθεί τις τελευταίες στιγμές μαζί του. «Δεν έδειξε να ακούει, και ένιωθα ότι επιτάχυνε κιόλας», δηλώνει χαρακτηριστικά η ίδια στην συνέντευξη της στο ελληνικό περιοδικό Gala.

«Όσοι με ξέρουν απορούσαν πως συνέβη αυτό με μένα μέσα» προσθέτει λέγοντας ότι είναι από αυτούς που δε μπαίνουν σε αυτοκίνητα μεθυσμένων οδηγών και όλοι οι φίλοι της και γνωστοί το ήξεραν.

Όπως η ίδια λέει στην συνέντευξή της, ενημερώθηκε για τον θάνατο του Παντελή, δύο μήνες μετά το μοιραίο – όταν χρειάστηκε να της πάρουν τηλεόραση στο δωμάτιο.

Αν γυρνούσε όμως τον χρόνο πίσω, θα άλλαζε κάτι; Θα λειτουργούσε διαφορετικά; «Δεν νιώθω τύψεις ότι εγώ έκανα κάποιο λάθος, ότι αντιλήφθηκα κάτι και δεν έπραξα σωστά. Εκατό φορές να ξαναγινόταν αυτό, το ίδιο πράγμα θα έκανα», λέει η ίδια.

Και κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη λίγους μήνες νωρίτερα είχαν καταθέσει αγωγή αποζημίωσης στη Μίνα Αρναούτη και της ζητoύσε 84.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Όσοι υποστηρίζουν ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης πρέπει να σεβαστούν την ελληνική δικαιοσύνη. Υπάρχει επίσημο πόρισμα. Τι άλλο να πω; Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου η οικογένεια του Παντελίδη. Ούτε εγώ μαζί τους. Μου έχουν στείλει αγωγή αποζημίωσης, στην οποία μου ζητάνε 84.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση και μου έχουν κάνει και μήνυση. Αυτή την επικοινωνία έχουμε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X