ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Η μικρή Charlotte δεν είναι μια τυπική πριγκίπισσα και ιδού η απόδειξη!

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί να μας μοιάζει σαν χθες η ημέρα που η Kate Middleton έφερε στον κόσμο την κορούλα της Charlotte, ωστόσο πέρασαν ήδη τέσσερα χρόνια! Η μικρή γαλαζοαίματη γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της και η περήφανη μαμά -όπως είθισταται- γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της με μερικές φωτογραφίες της στο Instagram.

Αναλυτικότερα, η Kate με αφορμή τα γενέθλια της Charlotte έδωσε στη δημοσιότητα τρία πορτρέτα της μικρής που τράβηξε η ίδια. Στην πρώτη φωτογραφία η Charlotte κάθετε στο γκαζόν του Kensington, ντυμένη με ένα υπέροχο γαλάζιο λουλουδένιο φόρεμα. Στις άλλες δύο φωτογραφίες η πριγκίπισσα, βρίσκεται στον κήπου του Anmer Hall, στο σπίτι της οικογένειάς της φορώντας μια γκρι ζακέτα, μια καρό φούστα και έχοντας πιασμένα αλογοουρά τα μαλλιά της.

Βλέποντας τις φωτογραφίες κάποιος δεν αργεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η μικρή δεν είναι μια συνθισμένη τυπική πριγκίπισσα. Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή όπως μπορείς και εσύ να δεις, η Charlotte ποζάρει με φόρεμα μεν αλλά δεν αποχωρίζεται τα αθλητικά της παπούτσια! Και μπορεί μεν να είναι μικρή... αλλά παραμένει μια πριγκίπισσα, οπότε η κίνηση αυτή είναι αρκετά πρωτότυπη, cool και με βαθύτερο νόημα!

Δείτε τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση