ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η μελαγχολική φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί εμείς ακόμη να μην μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε 100% ότι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, η Σίσσυ Χρηστίδου κι ο Θοδωρής Μαραντίνης, έχουν πλέον χωρίσει, ωστόσο αυτό είναι γεγονός.

Η ανακοίνωση βέβαια του χωρισμού, δεν τερμάτισε τις αναρτήσεις τους στα social media. Η Σίσσυ μάλιστα, λόγω της δουλειάς της είναι αρκετά πιο ενεργή απ' ότι ο Θοδωρής... ωστόσο παρατηρώντας προσεχτικά τις εικόνες που δημοσιεύει υπάρχει ένα κενό - κενό το οποίο είναι λογικό, μετά από τόσα χρόνια σχέσης.

Αρχικά λοιπόν η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφίες από την Κέρκυρα, όπου πήγε για να ηρεμήσει και να χαλαρώσει το Πάσχα και, τώρα, στην τελευταία της φωτογραφία, τη βλέπουμε να αγναντεύει τη θάλασσα στη Λέσβο. Στο ίδιο νησί είχε βρεθεί και πέρσι το καλοκαίρι μαζί με όλη της την οικογένεια και -πιο συγκεκριμένα- στη Σκάλα Ερεσού.

Η πρόσφατη ωστόσο εικόνα της, δεν θυμίζει με τίποτα τις ξέγνοιαστες και ανέμελες εικόνες που δημοσίευσε -στο ίδιο σημείο- στο παρελθόν. Αυτή την φορά, φαίνεται αρκετά προβληματισμένη, σκεπτική και κάπως μελαγχολική.  Δείτε τις εικόνες στην συνέχεια και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

 

Η Σίσσυ το 2018

Η Σίσσυ σήμερα

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X