ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Μaria Menounos παντρεύεται στην Ελλάδα!

Το 2017 η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο, σε live σύνδεση στην κατάμεστη Times Square στη Νέα Υόρκη λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος. Ωστόσο η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, πιστή στις ελληνικές παραδόσεις, αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα η Μαρία Μενούνος πρόκειται να παντρευτεί τον επί 20 χρόνια σύντροφό της, Κέβιν Αντεργκάρο με παπά και με κουμπάρο, στην Αρκαδία, στο χωριό του πατέρα της.

Μιλώντας σε αμερικάνικη ραδιοφωνική εκπομπή, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει ήδη ξεκινήσει τις γαμήλιες ετοιμασίες, χωρίς όμως να αποκαλύψει την ημερομηνία.

«Πιστεύω πως στους γάμους στην Ελλάδα πάντα «περνά» η πλευρά του πατέρα. Μπορεί, λοιπόν, η μητέρα μου να είναι από την Καλαμάτα, αλλά εγώ είμαι από την Αρκαδία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 Αξίζει να σημειωθεί πως πριν τέσσερα χρόνια, ο αγαπημένος της ο οποίος ήταν καθολικός στο θρήσκευμα, βαφτίστηκε Χριστιανός ορθόδοξος, σε μία συγκινητική τελετή, η οποία είχε προβληθεί μέσα από το ριάλιτι της παρουσιάστριας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση