ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η μαγεία επιστρέφει στο ''Once Upon a Time''

Μετά τα νέα της ολοκληρωτικής ανανέωσης του ''Once Upon a Time'' με μόλις τρεις ηθοποιούς (από τους εφτά κεντρικούς) να συνεχίζουν στην έβδομη σεζόν, Το νέο καστ και οι δύο δημιουργοί - Adam Horowitz και Edward Kitsis - έδωσαν το ''παρών'' τους στο Comic Con του San Diego και αποκάλυψαν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε. 

Έχοντας, για κάποιο λόγο, αφήσει το Storybrooke, ο Captain Hook είναι αστυνομικός στο Hyperion Heights, ο Rumple ντετέκτιβ ενώ η νέα ταυτότητα της Regina είναι ακόμα άγνωστη. 

Ο Henry, ενήλικας πια, έχει αφήσει την παλιά του πόλη για να ανακαλύψει τη δική του ιστορία και άλλες, εναλλακτικές εκδοχές των γνωστών παραμυθιών. Στην αναζήτησή του συναντά τη νέα Cinderella, που πλέον υποδύεται η Dania Ramirez. 

Στο καστ εντάχθηκαν η Rose Reynolds που θα είναι η νέα Alice (από το ''Alice in Wonderland''), η Adelaide Kane ως η αδερφή της Cinderella, Drizella, η Mekia Cox ως Tiana (από το '"The Frog Prince'') και η Gabriella Anwar ως Lady Tremaine, η κακιά  μητριά της Cinderella. 

Επιπλέον, κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της νέας σεζόν. 

Το ''Once Upon a Time'' επιστρέφει στις 6 Οκτωβρίου. 

Δείτε το τρέιλερ. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση