ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η&M vs ZARA:Mια βόλτα ένα crash test

Σκεφτήκαμε πως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να επισκεφτούμε παράλληλα τα δύο καταστήματα, να τα συγκρίνουμε και να δούμε πως αντιδρά ο κόσμος σε αυτά. Επισκεφτήκαμε το Η&Μ στην Λήδρας και το Zara στην Μακαρίου στη Λευκωσία.

Το Zara Kύπρου αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα καταστήματα αφού αποτελεί must επιλογή για τις περισσότερες Κύπριες, οι οποίες εκεί βρίσκουν τα καλύτερα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα τους. Από την άλλην το Η&Μ είναι ένα κατάστημα που πολύ κόσμος περίμενε με ανυπομονησία αφού είναι από τα πιο αγαπημένα high street καταστήματα ανά το παγκόσμιο.Αυτό που είδαμε αρχικά στην οδό Λήδρας καθώς πλησιάζαμε στο H&M ήταν τις τσάντες του καταστήματος να κυριαρχούν, πράγμα που σημαίνει πως ο κόσμος ψώνιζε.

Καθώς μπήκαμε στο H&M είδαμε πάρα πολύ κόσμο και στους διαδρόμους αλλά κυρίως στα ταμεία. Σε κάθε όροφο υπήρχαν 3 ή 4 ταμεία και σε όλα υπήρχε σειρά αναμονής. Πολύ ευχάριστο κλίμα με μουσική, πρόθυμο και εξυπηρετικό προσωπικό. Σε όλους τους ορόφους υπήρχε κινητικότητα και στα δοκιμαστήρια.

Στο Zara στην Μακαρίου υπήρχε λιγότερος κόσμος συγκριτικά με το H&M αλλά υπήρχε κινητικότητα στα ταμεία. Το προσωπικό λίγο πιο χαλαρό η αλήθεια και χωρίς την ίδια ενέργεια που είχαν στο H&M. Στο Zara κυριαρχούσαν οι γυναίκες αντίθετα με το Η&Μ που είδαμε και πολλούς άντρες να ψωνίζουν. Ηλικίες άνω των 25 είδαμε στο Zara ενώ στο H&M  κυριαρχούσε ο νεαρόκοσμος κυρίως στο τμήμα με τα καλλυντικά. Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα του Η&Μ  και λογικό η περιέργεια να κλείνει προς τα εκεί.

Ήταν όμως πολύ ενδιαφέρον να δούμε τις διαφορές των δύο καταστημάτων που φαίνεται πως θα έρθουν σε ένα έντονο ανταγωνισμό.

 

  

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Zara  |  HM  |  Crush test  |  μόδα

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση