ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Κύπρια που είναι υποψήφια στα Boston Music Awards

Δέσποινα Άσπρου

Οι Κύπριοι έχουν την φήμη ότι τραγουδάνε υπέροχα και αυτό μάλλον είναι γεγονός. Ο λαός μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές τις μουσικές του δυνατότητές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι σχεδόν πάντα στα μουσικά reality show πρωταγωνιστούν κυπριακά ονόματα. Στην πλούσια λίστα των ταλέντων μας προστέθηκε ακόμη ένα κορίτσι, που ακούει στο όνομα Γεωργία Χατζηκωνσταντίνου.

Η Γεωργία είναι υποψήφια στα Boston Music Awards και με τον τρόπο αυτό κάνει περήφανο το νησί μας. Ποιο όμως είναι αυτό το ταλαντούχο κορίτσι;

Η Γεωργία είναι από τα νέα ταλέντα που μάχονται τα τελευταία χρόνια να κάνουν καριέρα στο χώρο της μουσικής σε μία τεράστια βιομηχανία, όπως αυτήν της Αμερικής. Η ίδια δημιούργησε το συγκρότημα “No Hugs” και έχει τεθεί υποψήφια στα Boston Music Awards και πλέον μέσα από ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη διεκδικεί το βραβείο.

Η Κύπρια τραγουδίστρια, επικοινώνησε μέσα από σύνδεση skype με την εκπομπή “Όλα Καλά”, το μεσημέρι της Πέμπτης, 11 Οκτωβρίου, και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την μουσική της πορεία.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση