ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η κρυφή ερωμένη της Marilyn Monroe

Ηταν ανασφαλής, ήθελε να είναι σέξι, όχι όμως και να ακούει για σεξ, είχε ερωτική σχέση εξάρτησης με την καθηγήτρια υποκριτικής της και κυκλοφορούσε διαρκώς μέσα στο σπίτι ολόγυμνη. Αυτή ήταν η Μέριλιν Μονρόε όπως την περιγράφει μια παλιά συνέντευξη της καθηγήτριας υποκριτικής της Columbia Pictures, Νατάσα Λίτες, που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις, όπως παρουσιάζονται στην Daily Mail, η Μέριλιν είχε μια μυστική ομοφυλοφιλική σχέση με την αυταρχική καθηγήτρια υποκριτικής, με την οποία έζησαν μαζί, «σαν αντρόγυνο», δύο χρόνια (από την επταετία, κατά την οποία συνεργάστηκαν μεταξύ 1948 και 1955).

Δεν είναι η πρώτη φορά, που αποκαλύπτονται μαρτυρίες για ομοφυλοφιλικές περιπέτειες της Μέριλιν -έχουν υπάρξει φήμες για τρυφερές σχέσεις της με σταρ της εποχής όπως η Τζόαν Κρόφορντ και η Μάρλεν Ντίτριχ, όπως βέβαια πάντα υπήρχαν και υπάρχουν αναφορές για ερωτικές σχέσεις της με θρυλικούς άντρες σταρ, όπως ο Μάρλον Μπράντο ή ο Φρανκ Σινάτρα -καθώς και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη της Λίτες, που είχε δοθεί το 1962 -τη χρονιά που η Μέριλιν πέθανε- και προσφάτως αποκαλύφθηκε, οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 1946, όταν η Μονρόε ήταν μόλις 20 χρονών. «Δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει. Δεν ήξερε πώς να ανοίξει το στόμα της, φοβόταν τα πάντα…».

Κατά την αφήγηση της Λίτες, η Μέριλιν είχε τη συνήθεια να κυκλοφορεί στο σπίτι ολόγυμνη -λογικά φορώντας μόνο Chanel No 5… «Ηταν μονίμως γυμνή, πάντα γυμνή. Δεν υπερβάλλω καθόλου. Ολη μέρα κυκλοφορούσε στο σπίτι γυμνή…». Για λόγους ματαιοδοξίας είπατε; Πιθανόν και για λόγους ανασφάλειας. «Ηταν εκλωβισμένη στο μύθο του συμβόλου του σεξ και είχε την πεποίθηση ότι δεν έχει τίποτα να δώσει πέρα από σεξ απίλ. Κι αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί στην πραγματικότητα μισούσε το σεξ, το φοβόταν…».

Η σχέση των δύο γυναικών ήταν τόσο στενή, που η Μέριλιν δεν μπορούσε ούτε γύρισμα να κάνει χωρίς να έχει δίπλα της την καθηγήτρια και ερωμένη της. «Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ήμουν συνεχώς στο πλευρό της» λέει η ίδια στην παλιά συνέντευξη. «Ηθελε κάθε στιγμή τη στήριξή μου. Κι επειδή συνήθως η κάμερα της έκανε κοντινά, εγώ ήμουν δίπλα και της κρατούσα το χέρι για να της δίνω κουράγιο».

Η συνέντευξη της καθηγήτριας υποκριτικής, η οποία πέθανε από καρκίνο το 1964, αποκαλύπτει και κάτι ακόμα, ότι η ίδια είχε σώσει τη Μέριλιν από απόπειρα αυτοκτονίας: «Μια μέρα τη βρήκα στο κρεβάτι, με τα μαλλιά της ξεχτένιστα και το πρόσωπο να δείχνει τρομακτικά χλομό. Στο χέρι κρατούσε ένα άδειο μπουκάλι. Της άνοιξα το στόμα και βρήκα μέσα 16 υπνωτικά χάπια. Τη ρώτησα «μα τι έκανες;». «Τίποτα» ήταν η απάντηση. Ο γιατρός αργότερα μου είπε πως αν τα είχε καταπιεί, θα είχε πεθάνει. Νομίζω πως αυτό ακριβώς ήθελε: να πεθάνει, γιατί ένιωθε χαμένη…».

Η ίδια η Μέριλιν Μονρόε είχε μιλήσει στο παρελθόν με ευγνωμοσύνη για τη Λίτες. «Με απελευθέρωσε» είχε πει. «Της χρωστάω πολλά. Μου έδωσε ισορροπία και με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα τη ζωή».

Αξίζει τέλος εδώ να προσθέσουμε ένα -προφανώς- χιουμοριστικό στοιχείο που κάνει το γύρο των social media από τη στιγμή που το story αποκαλύφθηκε και δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες της καθηγήτριας υποκριτικής και κατά τους ισχυρισμούς της, ερωμένης της Μέριλιν Μονρόε, εντοπίστηκε ομοιότητα μεταξύ της και της… Lady Gaga, για την οποία σχολιάστηκε ότι είναι η μετενσάρκωση της Λίτες.

Πηγή: Thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση