ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η καθημερινότητα της Σίσσυς Χρηστίδου μετά τον χωρισμό της

Δέσποινα Άσπρου

Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους και κατάφεραν -χωρίς βέβαια να το επιδειώξουν- να τραβήξουν όλα τα βλέμματα προς το πρόσωπό τους.

Ένα περίπου μήνα μετά την δημόσια ανακοίνωση του χωρισμού τους, οι δυο τους προσπαθούν να ισορροπήσουν την ζωή τους βάσει των νέων δεδομένων.

Από πλευράς της, η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και σχεδιάζει πολλά πράγματα για το μέλλον.

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρά το φορτωμένο της επαγγελματικό πρόγραμμα αφιερώνει πάντα χρόνο στον 10, 5 ετών Φίλιππο- Ραφαήλ και 5,5 ετών Μιχαήλ και ως λάτρης των social media δημοσιεύει αρκετές στιγμές της καθημερινότητας της μαζί τους.

Πρόσφατα, μαμά και γιοι επισκέφτηκαν το ολυμπιακό στάδιο για προπόνηση και έβγαλαν μία πολύ γλυκιά φωτογραφία που αποδεικνύει πως η Σίσσυ ως single mum τα πάει περήφημα. Βέβαια, τα παιδιά εξακολουθούν να έχουν τον μπαμπά τους στο πλάι τους, αφού αποτελούν προτεραιότητα και των δυο γονιών τους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση