ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Καθημερινή στην πόρτα σας και αυτή την Κυριακή στην ασφάλεια του σπιτιού σας

Η εφημερίδα εγκαινιάζοντας την συνεργασία της με την Λεβέντειο Πινακοθήκη, θα περιλαμβάνει και ένα αντίγραφο έργου από τους πρωτοπόρους Κύπριους ζωγράφους.

Στηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες και όσους αδυνατούν να κυκλοφορήσουν αυτές τις δύσκολες ημέρες, η Καθημερινή της Κυριακής προσφέρει τη δυνατότητα κατ’ οίκον παράδοσης της εφημερίδας. Το πακέτο της εφημερίδας αυτή την Kυριακή περιλαμβάνει και το περιοδικό must. Επιπλέον, η εφημερίδα εγκαινιάζοντας την συνεργασία της με την Λεβέντειο Πινακοθήκη, από αυτή την Κυριακή θα περιλαμβάνει και ένα αντίγραφο έργου από τους πρωτοπόρους Κύπριους ζωγράφους.

Συγκεκριμένα κάθε Κυριακή η εφημερίδα θα συνοδεύεται από ένα εκτυπωμένο κόμματι της κυπριακής τέχνης και ιστορίας ανυπολόγιστης αξίας σε ακριβές αντίγραφο, προσφορά της Λέβεντειου Πινακοθήκης, μέσω του προγράμματος “Μένω σπίτι - γνωρίζω του Κύπριους Δημιουργούς της πρώτης γενιάς”. Αυτή την εβδομάδα θα προσφερθεί αντίγραφο του εμβληματικού έργου ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ του Αδαμάντιου Διαμαντή, ενώ ακολουθούν οι Iωάννης Κισσονέργης, Λουκία Νικολαΐδου – Βασιλείου, Μιχάλης Μιχαηλίδης, Γιώργος Γεωργίου.

Κάντε την παραγγελία σας online στο https://www.kathimerini.com.cy/orders/ και το πακέτο της εφημερίδας θα σας παραδοθεί στην ασφάλεια του σπίτι σας την Κυριακή. Η τιμή της εφημερίδας, είναι στα 3 ευρώ. Όπως πάντα η πληρωμή θα γίνει ΜΟΝΟ με πιστωτική κάρτα τεχνολογίας χωρίς επαφή.

Η διανομή πραγματοποιείται στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας (Δήμοι Λευκωσίας, Αγ. Δομετίου, Έγκωμης, Λακατάμιας, Στροβόλου, Αγλαντζιάς,) μεταξύ των ωρών 8:00 - 18:00. Και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X