ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η Κατερίνα Κόκλα μιλά για το χωρισμό της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μετά το χωρισμό της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Κατερίνα Κόκλα διατηρούσε χαμηλούς τόνους και προσπαθούσε να αποφύγει τα φώτα της διασημότητας μέχρι τώρα. Η Κατερινά έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά το τέλος αυτής της σχέσης που έγινε πριν από μερικούς μήνες, το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί ένα γιο.

Tο πρώτο καλοκαίρι της σχέσης σας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι παπαράτσι ήταν μόνιμα στη Νάξο. Πώς σου είχε φανεί που ξαφνικά έβλεπες την προσωπική σου ζωή στα έντυπα; 
Μέχρι πάνω στα βράχια τούς έβλεπα! Ειλικρινά, δεν με άγγιξε ποτέ όλο αυτό το κυνηγητό. Έρχονταν μπροστά μου, με έβγαζαν φωτογραφίες, αλλά δεν ένιωθα πως πρέπει να αλλάξω κάτι. Το είχα δει περισσότερο σαν παιχνίδι. Πιο πολύ γελούσα και συνέχιζα κανονικά τη ζωή μου. Το πρώτο διάστημα είχε γίνει ντόρος στο νησί και με ρωτούσαν αν τα έχω με τον Γρηγόρη. Μετά μας έβλεπαν μαζί και έπαψαν οι ερωτήσεις. Δεν κρυβόμασταν.

Είχες ποτέ αμφιβολίες λόγω της αναγνωσιμότητάς του;
Όχι ποτέ. Ήξερα πως αυτή είναι η δουλειά του. Δεν είχε κάτι διαφορετικό, επειδή βγαίνει στην τηλεόραση. Είναι ένας παρουσιαστής που έτυχε τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μας να δέσουμε μαζί.


Έρχεται ο Σεπτέμβριος και σου ζητάει να επιστρέψεις στην Αθήνα. Ήταν εύκολο να μετακομίσεις ξανά; 
Ήταν πάλι μια καινούρια αρχή. Όμως ήταν τελείως διαφορετικό γιατί αυτός ο άνθρωπος ήθελε να κάνουμε οικογένεια. Δεν ήταν κάτι επιπόλαιο. Το είχαμε συζητήσει και ήθελε να μείνουμε μαζί και να κάνουμε παιδί.


Ωστόσο δεν παντρευτήκατε, αλλά υπογράψατε σύμφωνο συμβίωσης. Δεν ήθελες να φορέσεις νυφικό;
Ήταν πιο πολύ απόφαση του Γρηγόρη, εγώ μέχρι τότε δεν ήξερα για το σύμφωνο συμβίωσης. Δεν το είχε επιλέξει κάποιος από το δικό μου περιβάλλον για να το γνωρίζω. Όμως, δεν τρελαινόμουν να φορέσω νυφικό, καθώς στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου δεν ήταν αυτή η προτεραιότητά μου. Ήμουν με τον Γρηγόρη, είχαμε το παιδί μας και δεν είχα σκεφτεί όλα τα υπόλοιπα. Δεν αποκλείω πως κάποια στιγμή της ζωής μου μπορεί να συμβεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση