ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Kate αποκαλύπτεται στο MAN

Η μυστηριώδης γυναίκα που «παίζει» τη showbiz και τη High Society στα δάκτυλά της, μέσα από τη στήλη της στο Beautiful People, για πρώτη και τελευταία φορά αποκαλύπτεται.

Το gossip girl της κυπριακής showbiz, η Kate... ανοίγει την καρδιά της και δίνει την πρώτη της συνέντευξη στον διευθυντή του περιοδικού MAN Μιχάλη Τσικαλά και απαντάει σε... όλα.

Για την πολιτική (και τους πολιτικούς εννοείται), για τις Κύπριες επώνυμες και γιατί τα έχει μαζί τους, για τον Francoise και πόσο μπορεί να αντέξει από όλα όσα συμβαίνουν, για τις πληροφορίες της και από πού τις παίρνει.

«Τα βάζω με την κάθε μια που το παίζει κάποια και που έχει 100 κιλά ανασφάλειες, ψυχολογικά και το complex της χτυπά κόκκινο κάθε φορά που δεν είναι καλεσμένη σε event», δήλωσε η Kate μεταξύ πολλών άλλων.

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, στις πιο απρόσμενες αλλά και πικάντικες ερωτήσεις, αποκαλύπτεται και λέει επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους.

Αλήθεια, πώς είναι η ίδια; Είναι όμορφη, έχει σπουδάσει και εν κατακλείδι, πότε θα σταματήσει να βγάζει τα καλά κρυμμένα μυστικά της κυπριακής κοινωνικής και όχι μόνο ζωής στη φόρα;

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την Kate, αυτή την Κυριακή 8 Ιουνίου στο MAN που κυκλοφορεί μαζί με την Καθημερινή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση