ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η καλόγρια που μάγεψε το ιταλικό «The Voice»

Είναι κάτι που δεν είδαμε στο δικό μας The Voice, όμως δεν είναι αδύνατον να το δούμε στον επόμενο κύκλο επεισοδίων.

Μια καλόγρια πήγε να δοκιμάσει την τύχη της στο «The Voice» και τρέλανε τους Ιταλούς!

Όχι απλά τραγούδησε Alicia Keys αλλά εμφανίστηκε με τα ράσα της επί σκηνής κάνοντας το κοινό να ζητοκραυγάζει. Φυσικά και στο παιχνίδι δεν πήγε μόνη της αφού είχε στο πλευρό της και άλλες καλόγριες που την στίριζαν φανατικά βλέποντάς την στο monitor, της εκπομπής.

Από την γοητεία της φωνής της, δεν ξέφυγαν οι κριτές, αφού από τα πρώτα λεπτά της ερμηνείας της, τους έκανε να γυρίσουν την καρέκλα τους, όπως έγινε και στο δικό μας Τhe Voice και να την απολαύσουν!

Η αδερφή Christina μπορεί να ζει κοντά στον Θεό, όμως η αγάπη της για το τραγούδι, δεν έπαψε ποτέ για αυτό πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στην ιταλική έκδοση του The Voice, προκαλώντας τον ενθουσιασμό και των τεσσάρων coaches. Την Ραφαέλα Καρά, τον ροκ τραγουδιστή, Piero Pelou, την ποπ τραγουδίστρια Noemi και τον γνωστό ράπερ J-Ax.

Ωστόσο, η έκπληξη της 70χρονης Καρά ήταν τόσο μεγάλη που την ρώτησε αν όντως είναι καλόγρια και πως αποφάσισε να τραγουδήσει στο The Voice, με την αδερφή Christina να απαντά: «Έχω ένα χάρισμα και σας το χαρίζω».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι η 25χρονη καλόγρια, επέλεξε για coach, τον ράπερ J-Ax, ο οποίος για να την πείσει να πάει στην ομάδα του, της είπε: «Αν όταν ήμουν μικρός σε είχα συναντήσει στην εκκλησία, τώρα θα ήμουν Πάπας. Εγώ και εσύ είμαστε όπως ο διάβολος και ο αγιασμός. Έλα στη δική μου ομάδα».

Δείτε το βίντεο!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  The Voice  |  Καλόγρια  |  the voice

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση