ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η Ιωάννα Μπέλλα σχολιάζει την ατάκα που δέχτηκε: “Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές”

Δέσποινα Άσπρου

Η Ιωάννα Μπέλλα μπορεί να μην πέρασε στις auditions του GNTM, ωστόσο κατάφερε να ξεχωρίσει και να απασχολήσει όσο λίγες. Δεν είναι τυχαία άλλωστε και η στέψη της ως Σταρ Ελλάς 2018. Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο “The 2Night Show” και παραδέχθηκε πως όταν πήγε στο GNTM ακούστηκαν σχόλια που την ενόχλησαν πολύ. «Ο τρόπος τους θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ευγενικός σε ένα παιδί, γιατί είμαι παιδί - μην το ξεχνάμε αυτό. [...] Με κάλεσαν, δεν δήλωσα μόνη μου συμμετοχή. Δεν είχα σκοπό να πάω σε κάποιο ριάλιτι, αλλά μου το πρότειναν, το έβλεπα και παλιά, μου άρεσε και είπα να το κάνω» σχολίασε αρχικά.

Στην συνέχεια το εντυπωσιακό μοντέλο δεν δίστασε να σχολιάσει την καυστική ατάκα που δέχτηκε στο GNTM. «Νομίζω το χειρότερο ήταν το “όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές”. Και μάλιστα δεν το άκουσα κιόλας, όταν κάναμε το γύρισμα. Το είδα στην τηλεόραση. Το είπε ο κ. Σκουλός που τον εκτιμώ και είναι από τους αγαπημένους μου φωτογράφους. Δεν περίμενα να μιλήσει έτσι. Ο τρόπος και ο σεβασμός σε έναν άνθρωπο είναι το παν» ομολόγησε η ίδια.

Η Ιωάννα Μπέλλα έπειτα πέταξε και τα «καρφιά» της για μοντέλα που έχουν κάνει πλαστικές αλλά κατακρίνουν εκείνη. «Εμένα το μόνο που με πείραξε είναι ότι στην Ελλάδα από εμένα όλοι μάθανε τις πλαστικές. Ξαφνικά! Που ξέρω μοντέλα που έκαναν πλαστικές από 16- 17 χρονών. Και κράζουν τώρα εμένα... Αυτό με στεναχωρεί» σχολίασε η Ιωάννα Μπέλλα.

Δείτε το βίντεο:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση