ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η ιδιαίτερη εμφάνιση της Άντρης Αναστασιάδη στο Βατικανό

Δέσποινα Άσπρου

Στο πλαίσιο της Διήμερης επίσημης επίσκεψης στο Βατικανό που πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, το πρωί της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου ο ίδιος συναντήθηκε μαζί με τον Πάπα Φραγκίσκο και άλλους αξιωματούχους της Αγίας `Εδρας. 

Στο πλευρό του Προέδρου κατά την συνάντηση, βρέθηκε και η σύζυγός του, Άντρη Αναστασιάδη, η οποία όπως πάντα, κατάφερε να τραβήξει τις εντυπώσεις με την σικάτη εμφάνισή της. Η Πρώτη Κυρία της Κύπρου για την συγκεκριμένη περίσταση επέλεξε ένα υπέροχο navy blue ταγέρ. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με μαύρο πέπλο στα μαλλιά της. 

Να σημειώσουμε πως λόγος που η Άντρη Αναστασιάδη επέλεξε να φορέσει πέπλο, είναι εξαιτίας του ότι το Πρωτόκολλο του Βατικανού επιβάλει αυτή την αμφίεση εξαιρώντας όμως μόνο τις Καθολικές Βασίλισσες. 

Λίγο μετά από την επίσκεψη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Twitter δημοσιεύοντας μερικές εικόνες από την συνάντηση και γράφοντας:  "Η διάδοση του λόγου του σε θέματα που βρίσκονται στην προμετωπίδα των εξελίξεων ανά το παγκόσμιο, εμπνέουν τις πολιτικές ηγεσίες για προστασία της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας".

 

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την εμφάνιση της Άντρης Αναστασιάδη στην Κύπρο: 



 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση