ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η γυναίκα που εντυπωσίασε τον Βασίλη Μιχαήλ

Τίτλοι τέλους για την τραγουδίστρια Josephine και τον Βασίλη Μιχαήλ, που παραλίγο την Παρασκευή να έρθουν τετ α τετ.

Ο έρωτάς τους άνθισε μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso» τον περασμένο Ιούλιο, αλλά -δυστυχώς- τελείωσε με την πρώτη... ψύχρα του φθινοπώρου.

Ο Βασίλης Μιχαήλ και η Ζoζεφίν Βέντελ δεν είναι πια μαζί και μάλιστα αποφεύγουν να βρεθούν στα ίδια στέκια. Οι λόγοι που τους οδήγησαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά η κίνηση της σέξι τραγουδίστριας να σβήσει όλες τις κοινές φωτογραφίες τους από το Ιnstagram δείχνει πως μάλλον δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Την περασμένη Παρασκευή ο Κύπριος εφοπλιστής διασκέδασε με ανδροπαρέα στο Lohan Club. Μεταξύ των φίλων του βρισκόταν και ο άρτι αφιχθείς από το Ντουμπάι Γιάννης Προκοπίου, ο οποίος δεν συνοδευόταν από την αρραβωνιαστικιά του Παολίνα Διαμαντούλη, αλλά πέρασε τη βραδιά του καπνίζοντας ναργιλέ που παρήγγειλε.

Σε καλή διάθεση

Αυτόπτες μάρτυρες λένε στην «Espresso» πως ο Βασίλης Μιχαήλ είχε καλή διάθεση, ενώ έδειξε να εντυπωσιάζεται από την Ιωάννα Παπαγιάννη, η οποία εκείνο το βράδυ συμμετείχε στη live μπάντα που εμφανίστηκε στο κλαμπ παίζοντας ντραμς! Η αγάπη, άλλωστε, του γνωστού εφοπλιστή για τη μουσική είναι γνωστή, καθώς και ο ίδιος παίζει ντραμς. Η όμορφη Ιωάννα έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το reality show μόδας «Next top model» του ΑΝΤ1, ενώ μετά το παιχνίδι ασχολήθηκε με τη μουσική ως ντράμερ, παίζοντας μάλιστα σε αθηναϊκά στέκια ως guest πολλών συγκροτημάτων.

Η Ιωάννα Παπαγιάννη

Το... παράξενο της βραδιάς πάντως ήταν πως μόλις αναχώρησε από το κλαμπ ο Βασίλης, εμφανίστηκε η Ζοζεφίν! Προφανώς η τραγουδίστρια ενημερώθηκε από κάποιον της παρέας του πρώην συντρόφου της πως το... πεδίο ήταν ελεύθερο, ώστε να μην πέσει πρόσωπο με πρόσωπο με τον εφοπλιστή.

Αυτό σαφώς δείχνει πως προς το παρόν οι σχέσεις ανάμεσα στους δυο πρώην συντρόφους δεν είναι οι καλύτερες, ωστόσο η ποπ καλλιτέχνιδα με καταγωγή από τον Λίβανο και τη Γερμανία δεν «θυσίασε» τη διασκέδασή της λόγω χωρισμού. Μάλιστα, στο μαγαζί βρήκε και φίλους της, μεταξύ αυτών τον Πάρη Κασιδόκωστα, ο οποίος δεν είχε την Τάμτα στο πλευρό του, αλλά ήταν με τον Γιώργο Αρσενάκο και τους Playmen.

πηγή: espresso

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X