ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Κι όμως η παραίτηση Meghan - Harry ήταν ολοφάνερη εδώ και καιρό

Μήπως η Βασίλισσα Ελισάβετ ήξερε;

Σταύρη Φράγκου

Όλος ο Τύπος στη Βρετανία και όχι μόνο, ασχολείται με το παρασκήνιο της ανακοίνωσης των πρίγκιπα Harry και Μeghan Markle για την παραίτηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Το βράδυ της Τετάρτης το βασιλικό ζευγάρι αποφάσισε να απαρνηθεί τη βασιλική του καριέρα, ανακοινώνοντας ότι εγκαταλείπουν το παλάτι του Buckingham και τα καθήκοντα τους. Η απόφαση τους αυτή, λέγεται ότι πάρθηκε χωρίς την γνώση της Βασίλισσας, του Πρίγκιπα Καρόλου ή του Πρίγκιπα William, που ενημερώθηκαν από έκτακτες ειδήσεις. Με βάση όσα λένε τα tabloids η Βασίλισσα Ελισάβετ αισθάνθηκε ότι αυτή η ανακοίνωση ήταν μια «πισώπλατη μαχαιριά» σε όλη την βασιλική οικογένεια αλλά και τον βασιλικό θεσμό. Το BBC, μεταδίδει το απογοητευτικό κλίμα μέσα από το Παλάτι ενώ τα μέλη της βασιλικής οικογένειας λέγεται ότι απογοητεύθηκαν με την απόφαση τους.

Το παλάτι του Buckingham σε πρώτη ανακοίνωση δήλωσε: «Οι συζητήσεις με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία τους να υιοθετήσουν μια διαφορετική προσέγγιση, αλλά πρόκειται για περίπλοκα ζητήματα που θα χρειαστούν χρόνο για να λυθούν». Η ανακοίνωση τους αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέες εξελίξεις μετά από την παρέμβαση της Βασίλισσας Ελισάβετ. 

Η οργή και η απογοήτευση του παλατιού και των μελών της έρχονται σε αντίθεση όμως με την εικόνα που παρουσίασε η Βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου μηνύματος της το 2019. Στο γραφείο της στο πράσινο δωμάτιο του Παλατιού όλοι διαπίστωσαν πως υπήρξαν απουσίες. Συγκεκριμένα στα δεξιά της Βασίλισσας υπήρχαν φωτογραφίες του Καρόλου και της Καμίλας, του πατέρα της Βασίλισσας του Βασιλιά Γεώργιου του 6ου, του συζύγου της Φίλιππου αλλά και του Πρίγκιπα William με την οικογένειά του. 

Η φωτογραφία του Πρίγκιπα Harry, της Μeghan Markle και του Archie δεν υπήρχε αλλά ούτε και του Πρίγκιπα Andrew - του οποίου αφαιρέθηκαν τα βασιλικά καθήκοντα μετά από το σκάνδαλο και τη συνέντευξη σχετικά με τον Epstein.

Στο μήνυμά της το 2018 η φωτογραφία του γάμου του Πρίγκιπα Harry και της Μeghan Markle αν και δεν ήταν μπροστά μπροστά, δεν έλειπε από το πλάνο.

Αν και σχεδόν σε όλα τα media γράφεται πως κανένας από το παλάτι δεν ήξερε για αυτή την απόφαση, μήπως η Βασίλισσα Ελισάβετ ήξερε;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση