ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η εξομολόγηση της Ντόρας Μπακογιάννη

Σε μια περίοδο όπου η συζήτηση για το όνομα της αλλά και για τις επόμενες κινήσεις της έχει ''ανάψει'' η Ντόρα Μπακογιάννη κάνει ''αρχηγική'' εμφάνιση με μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στον Τάσο Τρύφωνος και στο ΤΕΤ Α ΤΕΤ.

Η πρώην υπουργός εξωτερικών και πρώην δήμαρχος Αθηναίων μίλησε για όλα στην εκπομπή , ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ που θα προβληθεί αυτή την Πέμπτη στις 21.45 (θα προβληθεί και στην Ελλάδα μέσω του RIKsat). Για πρώτη φορά συγκινημένη μίλησε on camera για το θάνατο της μητέρας της.

''Η μέρα του θανάτου της μητέρας μου ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Είχα τα γενέθλια μου, ήταν εκλογές και έχασα τη μητέρα μου. Δεν ήμουνα κοντά της. Βρισκόμου στο Ηράκλειο. Ούτε είχα προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο. Στρουθοκαμίλιζα σε αντίθεση με την αδελφή μου που ήταν πιο προετοιμασμένη. Θα της έλεγα ''ευχαριστώ'' για τα πάντα. Για τον τρόπο που μας γελάωσε, για τις αρχές που μας έδωσε και την αγάπη της. ''Από πολλή αγάπη δεν έπαθε ποτέ κανείς κάτι'' μας έλεγε… ''γι αυτό μη φοβάστε να την δώσετε''.

Αναφέρθηκε φυσικά και στον πατέρα της λέγοντας με νόημα : '' έχω κληρονομήσει όλους τους εχθρούς του και μόνο τους μισούς φίλους του'' ενώ μετά από πολλά χρόνια θυμήθηκε και έκανε αναφορά στις τραγικές μέρες της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη και το πώς έπρεπε να την διαχειριστεί με δυο μικρά παιδιά: ''θυμάμαι χαρακτηριστικά ο Κώστας μου είπε «μαμά θα πεθάνεις κι εσύ;''.

''Συνήθως δεν με ρωτάνε γι αυτά κι εγώ δεν θέλω να τα θυμάμαι αλλά κάνω μια εξαίρεση σήμερα'' λέει η βουλευτής της ΝΔ στον Τάσο Τρύφωνος και στη συνέχεια του αφηγείται τον κινηματογραφικό τρόπο με τον οποίο γλύτωσε από τις σφαίρες κατά τη δολοφονική απόπειρα εναντίον της και με ποιον μιλούσε στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα.

Κάνει αναφορά και στο νυν σύζυγο της Ισίδωρο Κούβελο αποκαλύπτοντας την ατάκα που της είπε και την έκανε να πει «αυτό τον άνδρα μπορώ να τον παντρευτώ». Η Ντόρα Μπακογιάννη διηγείται και το παρασκήνιο για τον διορισμό του νέου Έλληνα επιτρόπου στην Ε.Ε και αποκαλύπτει ''με ενδιέφερε αλλά τελικά χαίρομαι που δεν πήγα''. Απαντάει επίσης για την πιθανότητα εκλογών των Μάρτιο λόγω της εκλογής προέδρου και ερωτάται από τον Τάσο Τρύφωνος αν θα την ενδιέφερε η θέση.

Η Ντόρα Μπακογιάννη καλείται από τον δημοσιογράφο να θυμηθεί και να διηγηθεί το παρασκήνιο σε σημαντικά ιστορικά γεγονότα στα οποία ήταν παρούσα, όπως η σύνοδος του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, οι Ολυμπιακοί αγώνες και το σχέδιο Ανάν για το κυπριακό. Η πρώην υπουργός εξωτερικών είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική όσον αφορά σε ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε αλλά και για τις σχέσεις της με τον πρώην πρόεδρο της Κύπρου Τάσσο Παπαδόπουλο.

Στο τέλος αποκαλύπτει και τι πρόταση της έγινε από το Hollywood. Όσοι είδαν τη συνέντευξη πριν προβληθεί μιλούν για πραγματικά αρχηγική εμφάνιση που θα συζητηθεί.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση