ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου για τις πλαστικές επεμβάσεις που της καταλογίζουν

Ένα ειρωνικό σχόλιο του Βαγγέλη Περρή σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει η Κατερίνα Καινούργιου, ήταν αρκετό για να εκνευρίσει την παρουσιάστρια. 

Η κάμερα του «Ευτυχείτε!» συνάντησε τον γνωστό δημοσιογράφο σε βραδινή του έξοδο και η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τα θέματα της τηλεοπτικής επικαιρότητας. Όταν η κουβέντα έφτασε στις αισθητικές επεμβάσεις, ο Βαγγέλης Περρής ρώτησε με νόημα: «Από ποια εκπομπή είστε; Από αυτή την εκπομπή και θέλετε να μιλήσουμε για αυτά τα θέματα».

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή της μετά την προβολή του θέματος, και δήλωσε μέσα από τον αέρα της εκπομπής της:

«Βαγγέλη μου, εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Κατάλαβα το υπονοούμενο. Δεν μου το είχατε πει, με πιάσατε απροετοίμαστη. Μπορείτε να μιλήσετε για αυτά τα θέματα. Άλλωστε, εγώ ό,τι έχω κάνει στο πρόσωπό μου, βγαίνω και το λέω. Σε αντίθεση με άλλες που κάνουν τα πάντα στο πρόσωπό τους και λένε ότι δεν έχουν κάνει τίποτα. Δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα. Πολλές φορές μπορεί να το έχω παρακάνει, αλλά μη φανταστείς πως έχω μπει σε κανένα χειρουργείο. Ναι, υαλουρονικό έχω βάλει στα χείλη μου στο παρελθόν και το μετάνιωσα» ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια.

Παράλληλα η παρουσιάστρια πρόσθεσε:

«Καθόλου δεν μου άρεσαν αυτά που είπε ο Βαγγέλης, γιατί διάβασα και μια κριτική που έγραψε. Εγώ τον εκτιμώ πολύ αυτά τα χρόνια και είναι από τους ανθρώπους που με έχει στηρίξει πολύ και στα πρώτα μου βήματα. Τον αγαπάω και σαν άνθρωπο, μου έχει δώσει φανταστικές συμβουλές. Έγραψε ότι σε ένα κανάλι δεν μπορείς να βλέπεις “Διλήμματα” και Κοκκινόπουλο. Τι σχέση έχουν; Συνέκρινε δύο άσχετα τελείως προϊόντα. Αν είναι να παίζουμε το πρωί τον Κοκκινόπουλο... Εξαιρετικός για το βράδυ, αλλά μία πρωινή εκπομπή πρέπει να έχει μέσα και το gossip και το κοινωνικό και τις σχέσεις. Θεώρησα λίγο τη σύγκριση άδικη και άτοπη. Όπως και για έναν κύριο, επειδή ο Βαγγέλης Περρής είναι κύριος και το έχει αποδείξει, δεν μου άρεσε αυτό που είπε, δηλαδή “Είστε απ' την Καινούργιου και θέλετε να μιλήσουμε για αυτό το θέμα;” (σ.σ. Τις αισθητικές επεμβάσεις). Ναι, ο κόσμος με έχει επιλέξει και είμαι εδώ παρόλο που έχω υαλουρονικό στα χείλη μου».

Δείτε το video με τις δηλώσεις της:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση