ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Έλλη Στάη απαντά για την εμφάνιση της που δίχασε

Η Έλλη Στάη δεν είναι μόνο μια από τις πιο έμπειρες δημοσιογράφους στην Ελλάδα αλλά και μια γυναίκα που ξέρει να ξεχωρίζει με το στυλ και την εμφάνισή της. Έτσι έγινε και πρόσφατα στον γάμο του γιου της, όπου επέλεξε να φορέσει μια ολόσωμη κεντητή φόρμα σε μπλε χρώμα, από τον Έλληνα σχεδιαστή Βρεττό Βρεττάκο, ο οποίος αν θυμάστε σχεδίασε και το ρούχο που έβαλε η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision.

H συγκεκριμένη εμφάνιση της Έλλης Στάη προκάλεσε διάφορα σχόλια, αφού κάποιοι εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνισή της και τις υπέροχες αναλογίες που διαθέτει, ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριξαν πως δεν άρμοζε η συγκεκριμένη εμφάνιση στο στυλ της παρουσιάστριας.

Ανάμεσα σε αυτούς που υπερασπίστηκαν τη στιλιστική επιλογή της Έλλης Στάη, ήταν και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιανόπουλος που με μια ανάρτηση του στο Instagram δήλωσε τη στήριξή του στο πρόσωπο της παρουσιάστριας.

«Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, που βγαίνει κάθε μουρλοκακομοίρα να σχολιάσει αν ντύθηκε όπως έπρεπε η Έλλη Στάη στον γάμο του γιου της. Η Γυναίκα είναι S T A R. Και οι πραγματικοί Stars φοράνε ότι γουστάρουν, όπου γουστάρουν, όποτε γουστάρουν. Είναι μέρος του star quality που διαθέτουν. Έλλη μου, όχι μόνο ωραία και καλά ντύθηκες, αλλά μετά το μυστήριο είχες το δικαίωμα αν ήθελες, να πεις και το Φουέγκο» έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Η Έλλη Στάη έσπευσε να του απαντήσει με ένα λιτό και περιεκτικό σχόλιο, γράφοντας: «Χαχαχα! Να είσαι καλά! Έχω ανοσία στις ανοησίες, το ξέρεις»!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X