ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Έλλη Κοκκίνου στο must Μαΐου και στο MTN Must Fashion

Έτοιμη να «ταράξει» τα νερά του ΜΤΝ Must Fashion με την εκρηκτική εμφάνισή της on stage, η Έλλη Κοκκίνου μάς μιλά για την καριέρα και τη ζωή με τον δεκάχρονο γιο της, τη συγκατοίκηση με τη μαμά της, την αλλαγή στην νυχτερινή Αθήνα, την τάση των μιούζικαλ και, φυσικά, τη μόδα και τα μυστικά ομορφιάς της.

The Ultimate Fashion Experience
Γνωρίστε τους 10 σχεδιαστές του MTN Must Fashion. Sequins, τούλι, πλεκτά, φώτα, λάμψη, μουσική… και πάμε! Καταξιωμένοι και νέοι σχεδιαστές ενώνουν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες τους με μοναδικό σκοπό να γιορτάσουν τη μόδα στην Κύπρο. 

Λευτέρης Ζαμπετάκης
Μπορεί να έχει καιρό να κάνει την εμφάνισή του στην Κύπρο, όμως ο Λευτέρης Ζαμπετάκης επιστρέφει για τα καλά, ανανεωμένος και έτοιμος για το «Νυφικό Κρεβάτι» μαζί με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους. Ο δημοφιλής ηθοποιός μάς μιλά με ενθουσιασμό για τη θεατρική παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει στην Κύπρο, πόσο τού έλειψε το νησί, τα επόμενα σχέδιά του στην Αθήνα και τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή του.

Everything is Connected
Η Isnotgallery πρωτοπορεί και παρουσιάζει μια μορφή pop up έκθεσης με τρεις εντελώς διαφορετικούς καλλιτέχνες. Τι ενώνει τη Δώρα Ορόντη, τη Γιώτα Ευθυμίου και τον Άντρο Ευσταθίου;

Φώτης Κάραλης: New Boy in Town
Πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες παραστάσεις στην Κύπρο, ενώ αποτελεί νέα άφιξη στο νησί. Ο Φώτης Κάραλης ανοίγει τα χαρτιά του και μάς μιλά για την τέχνη, το θέατρο στην Κύπρο, τι τον έφερε στην Κύπρο και τι σχέδια κάνει για το μέλλον.

To Facebook με την πλάτη στον... τοίχο (του)
Η «μεγαλύτερη παραβίαση στην ιστορία του Ίντερνετ» σε αφορά γιατί κάθε φορά που πατάς στο κουμπάκι «ΟΚ, αποδέχομαι» δίνεις δικαιώματα. Διάβασε, λοιπόν, για να μάθεις τι απ’ όσα μοιράζεσαι online δεν είναι πια προσωπικό σου, αλλά και τι μπορείς να κάνεις στο εξής για να προστατέψεις την ιδιωτικότητά σου.

Frida Kahlo: Her Darkest Everything
Ένα από τα πιο εμβληματικά πρόσωπα της παγκόσμιας τέχνης «κρύβει» μια εντυπωσιακή ιστορία που αξίζει να μάθεις. Ποια ήταν η Frida Kahlo; 

+

A Story About Her
Tο MTN MUST FASHION συναντά τις δημιουργίες των ταλαντούχων σχεδιαστών που θα λάβουν μέρος σε ένα τοπίο ονειρικό! 

Shoes 'n' Bags
Πρέπει όλες να έχουμε έναν βασικό κανόνα όσον αφορά το στυλ μας και αυτός είναι πως ένα σύνολο είναι πάντα ολοκληρωμένο με τη σωστή τσάντα και τα σωστά παπούτσια. Γι’ αυτό έχουν φροντίσει και οι αγαπημένοι μας οίκοι.

Into the wild
Συγκέντρωσε τη χρωματική παλέτα, εμπνευσμένη από τη φύση και τη γη. Υφάσματα βαμβακερά και λινά που απαιτούν οι ζεστές μέρες και η αφετηρία του καλοκαιριού. 

+

Blue love
Το μπλε χρώμα στα βλέφαρα, μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ των 80s επανήλθε και γίνεται η hot τάση του καλοκαιριού. Είτε επιλέξετε σκιά, μολύβι ματιών, eyeliner ή μάσκαρα θα πραγματοποιήσετε μοναδικές εμφανίσεις.

Protect your face
Επενδύστε σε μια κρέμα προσώπου, η οποία έχει και SPF, για να δώσετε στο δέρμα σας ολοκληρωτική φροντίδα και να κάνετε την επιδερμίδα σας να λάμπει από υγεία και νεανικότητα.

Όλες οι τάσεις, τα hotspots, τα πρόσωπα που πρέπει να γνωρίσεις και ό,τι πρέπει να κάνεις αυτό τον μήνα, στο must Μαΐου, που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση