ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Edge Boutique γιορτάζει την ημέρα της γυναίκας!

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου. Η 8η Μαρτίου ορίστηκε το 1977 από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως η Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας και τη Διεθνή Ειρήνη.

Η φετινή θεματολογία του Επίσημου Οργανισμού International Women’s Day 2018 είναι το #PressforProgress και αφορά την πρόοδο και την εξέλιξη των δικαιωμάτων της Γυναίκας μέχρι σήμερα αλλά και τη συνέχιση αυτής της προόδου.

Στην EDGE Boutique, την Ημέρα της Γυναίκας, γιορτάζουμε τη μόδα και την ομορφιά που κρύβει η κάθε γυναίκα και σας προσκαλούμε να περάσετε ένα διαφορετικό απόγευμα αφιερωμένο σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, από τις 15:00 μέχρι και τις 20:00. Μουσική, cocktail, New Collection Private Viewing και πολλές άλλες εκπλήξεις που ετοιμάζουμε, μαζί με το δικό μας σύνθημα… Spoil yourself on Women’s Day! θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

Eπίσης κατά την επίσκεψη σας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα νέα brands που παρουσιάζει η EDGE Boutique όπως  Victoria Victoria Beckham,  Philipp Plein Sport,  Prabal Gurung και άλλα πολλά.

EDGE Boutique – Vashiotis Seafront – 365, 28th October Avenue, 3107 Limassol. Tel. 25 81 95 95.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση