ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η δημόσια συγγνώμη του Νικόλα Ιωαννίδη στην Σάσα Σταμάτη

Μια ατάκα του Νικόλα Ιωαννίδη για τη Σάσα Σταμάτη, φάινεται να ενόχλησε πολύ τη δημοσιογράφο και ανάγκασε τον γνωστό στυλίστα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη! 

Στην εκπομπή «Όλα για σένα» ο Νικόλας αποκάλυψε πως  η Σάσα Σταμάτη του είχε αποκαλύψει πριν από ένα μήνα ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά πάνε για διαζύγιο. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν ισχύει και μάλιστα ο ίδιος το παραδέχτηκε δημόσια μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

Η ιστοσελίδα zappIT επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Σάσας Σταμάτη, τον Αλέξανδρο Φάρο, ο οποίος δήλωσε πως μίλησε με τον Νικόλα Ιωαννίδη και του ζήτησε να διαψεύσει δημόσια την αναληθή τοποθέτηση που έκανε για τον χωρισμό Λιάγκα – Σκορδά.

"Επειδή στην ζωή μου έμαθα να έρχομαι αντιμέτωπος με τα λάθη μου και να ζητάω συγνώμη αυτό θα κάνω και σήμερα! "Σε σχέση με την από 07/11/2016 δημόσια τηλεοπτική δήλωση μου ότι η κα Σάσα Σταμάτη δήθεν μου είχε αποκαλύψει προ μηνός πως “οι Γ.Λιάγκας και Φ.Σκορδά πάνε για διαζύγιο", επιθυμώ να ανακαλέσω αυτήν ως απολύτως ανακριβή. Δεν γνωρίζω προσωπικώς την κα Σάσα Σταμάτη και ουδεμία σχετική επικοινωνία διημείφθη μεταξύ μας για το θέμα αυτό, ούτε μου αποκάλυψε κάποια σχετική πληροφορία, εξ’ου και της ζητάω, απολογούμενος, δημοσίως συγγνώμη για οποιαδήποτε τυχόν ταλαιπωρία της προκάλεσα.", έγραψε ο Νικόλας Ιωαννίδης στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ζητώντας συγγνώμη και ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε μίλησε με την γνωστή δημοσιογράφο.

Το θέμα έχει αναδειχθεί στην Ελλάδα με τις εκπομπές να σχολιάζουν όλα όσα γίνονται ανάμεσα στον Νικόλα και την Σάσα! 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση