ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η δημόσια απολογία της Χαριτίνης για βίντεο που τράβηξε σε κηδεία

Δέσποινα Άσπρου

Λίγο μετά το απρόσμενο τέλος της εκπομπής της Χαριτίνης Ηλιάδου, μια ακόμη αναποδιά έτυχε στην παρουσιάστρια.

Όπως μας ενημέρωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν από δυο χρόνια, όταν εκείνη έμενε κοντά σε γνωστό κοιμητήριο στο κέντρο της Λευκωσίας, είχε δει μια κηδεία η οποία κατάφερε να της τραβήξει την προσοχή. Όπως έγραψε, στην κηδεία κανεις δεν έκλεγε, αλλά αντιθέτως όλοι άκουγαν χαμρόσυνα τραγούδια, μουσική και αυτό της έκανε εντύπωση, οπότε αυθόρμητα τράβηξε ένα βίντεο και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και μπορεί τότε το βίντεο να μην ενόχλησε κανέναν, ωστόσο σήμερα η μια από τις κόρες του άντρα που πέθανε, ζήτησε την δημόσια απολογία της, ενώ την απειλεί με καταγγελία.

Δες στην συνέχεια το κείμενο της Χαριτίνης που εξηγεί τι έγινε:

"Να σας πω μια ιστορία... Το σπίτι στα φοιτητικά μου χρόνια ήταν πίσω από το πανεπιστήμιο, εκεί κοντά στα κοιμητήρια Κωνσταντίνου και Ελένης. Το πίσω μπαλκόνι μου έβλεπε το κοιμητήριο πολύ καθαρά. Μια μέρα καθώς έπινα τον καφέ μου άκουσα γλέντια και χαρές. Βγήκα να δω τί συμβαίνει και αντίκρισα μια κηδεία πολύ διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει σαν λαός. Εκεί δεν υπήρχαν κλάματα, ούτε βαρύ πένθος. Οι άνθρωποι τραγουδούσαν ενωμένοι. Υπήρχε μόνο χαρά και μουσικη. Μου θύμισε τελετή του Μεξικου όπου ο κόσμος τραγουδά, διασκεδάζει στην απώλεια, γιατί πιστεύει πως η ανθρώπινη ψυχή πηγαίνει «κάπου καλύτερα» από αυτό τον κόσμο. Όταν αντιλήφθηκα τι συμβαίνει έμεινα εκεί και κοιτούσα για πολύ ώρα. Το ρεπερτόριο είχε τραγούδια που εμείς οι ζωντανοί έχουμε βγάλει για να υμνήσουμε το θάνατο, να τον δικαιολογήσουμε. Από «αφέλεια» έβγαλα κάποια βίντεο, διότι το γεγονός που διαδραματιζόταν μπροστά στα μάτια μου δεν ήταν συνηθισμένο. Το ένα από αυτά το ανέβασα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram, ως κάτι το οποίο δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε. Δεν το έκανα για να θίξω κάποιον, ούτε για να χλευάσω την κατάσταση.
Μετά από μια ημέρα πήρα ένα μήνυμα. Το μήνυμα ήταν από την κόρη που θρηνούσε τόσο όμορφα την απώλεια του πατέρα της. Αυτό έγραφε:
«Χαριτινη μου σε χαιρετώ! Εύχομαι να δεις το μήνυμα μου εγκαιρα. Πόσο μικρός είναι ο κόσμος...αυτή η κηδεία ήταν του πατέρα μου ο οποίος ήταν μουσικός βετεράνος στο μπουζούκι κ το τραγούδι. Οι μαθητές του του έκαναν αυτό το αποχαιρετηστηριο παίζοντας του μουσική! Θέλω παράπονο τα βίντεο να τα έχω. Να σαι καλά καλή μου. Μαρια❤»
Αμέσως αισθάνθηκα άσχημα από το γεγονός ότι είχα βάλει το βίντεο στον λογαριασμό μου και της εξέφρασα τα συλλυπητήρια μου για την απώλεια της μαζί με την απολογία μου. Η ίδια πολύ όμορφα μου απάντησε:
«Αν θέλεις να το επιβεβαιωσεις ότι είμαι η κόρη του εχτές ήταν στην εφημερίδα του φιλελεφθερου Στέλιος Λοΐζου. Απλά τυχαία μου το πε κάποιος που είστε κοινοί φίλοι. Είναι λίγο τρομακτικό το διαδίκτυο αλλά έχει κ τα καλά του. Χθες λέγαμε πόσο θα θέλαμε να χαμε από μακριά αυτή τη στιγμή που ζήσαμε χθες κ βρέθηκε εσύ κορίτσι μου.» Της έστειλα τα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Σήμερα, πληροφορούμε ότι η αδερφή της Μαρίας που μιλήσαμε θελει να μου κάνει καταγγελία και ζητά την δημόσια απολογία μου. Έ πειτα από 2 χρόνια που εκτυλίχθηκε το συμβάν.
Λυπάμαι πολύ για την «αφελή» πράξη μου και ζήτω συγνώμη από την Χρυσω Λοιζου και την οικογένεια της. Προς Θεού δεν ήθελα να θίξω ή να χλευασω κάποιον. Σέβομαι την ζωή, σέβομαι και τον θάνατο. Σέβομαι τους ανθρώπους. Αυτό έμαθα από την οικογένεια μου και να με συγχωρήσει και αυτή που ίσως κάποια στιγμή έδειξα ότι δεν σεβάστηκα. Κι’ομως η πρόθεση μου δεν ήταν αυτή. Έχω και εγώ τις απώλειες μου σ’αυτη τη ζωή. Οι αγαπημένοι μας ανθρώποι ποτέ δεν φεύγουν, μένουν για πάντα ζωντανοί στις ψυχές μας".

Και μπορεί η Χαριτίνη να θέλησε να απολογηθεί δημόσια, όπως της ζήτησε η Μαρία (η κόρη του άντρα που τότε είχε πεθάνει), ωστόσο εκείνη δεν σταμάτησε εκεί. Λίγο μετά την ανάρτηση της Χαριτίνης, έγραψε: " "Κορίτσι μου ...όταν έμαθα ότι εσυ τη 1 του Μάρτη 2017 ανάρτησες το video της κηδείας του Πατέρα μου στο προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram με το προσβλητικό και αισχρό σχολιασμό ένιωσα φοβερή απογοήτευση για την ασέβεια πουμπορεί να διακατέχει ένα άνθρωπο και είπα/ ένιωσα τα εξής ”μέχρι και στη κηδεία του πατέρα μου βρέθηκε ανθρωπος να με βλάψει δε μας φτάνει ο πόνος μας ...” Έπειδη τα video που τράβηξες τα έχω στη κατοχή μου δεν ακούγονται γέλια και χαρές όπως εσυ ισχυρίζεσαι : ΚΛΑΜΑΤΑ ακούγονται ...". 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X