ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ: ''Είμαι Κύπρια 100%''

Είναι από τα πιο αξιαγάπητα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της όμως σπάνια μιλάει.

H Δήμητρα Παπαδοπούλου σπάνια δίνει συνεντεύξεις, όταν όμως το κάνει λέει μόνο αλήθειες. Αυτό κάνει και απόψε μιλώντας αποκλειστικά στο ΤΕΤ Α ΤΕΤ και στον Τάσο Τρύφωνος, η οποία θα μεταδοθεί στις 22:00 στο ΡΙΚ1 & RIKsat (για Ελλάδα κ εξωτερικό).

H λατρεμένη ηθοποιός και σεναριογράφος βρίσκεται στην Κύπρο με την sold out στην Αθήνα παράσταση «η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαίδη»  που η ίδια υπογράφει και «σκίζει» αυτές τις μέρες στο νησί μας με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Λευτέρη Ζαμπετάκη και Χριστίνα Μαρούχου.

Μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνος αποκάλυψε τις... κυπριακές ρίζες που κουβαλάει στο αίμα της – κάτι που δεν ήταν γνωστό προηγουμένως.  ''Ναι, είμαι κυπρία 100%».

Συγκινημένη γύρισε το χρόνο πίσω με τη βοήθεια του Τάσου  και μίλησε για την μεγάλη απουσία του αγαπημένου της φίλου Βλάση Μπονάτσου με τον οποίο πρωταγωνιστούσαν στη θρυλική σειρά της «Οι απαράδεκτοι». ''Όταν με κάποιον έχω γελάσει δεν μπορώ να τον αποχωριστώ.  Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα ξαναγελάσω μαζί του».

Άλλο ένα σοβαρό  χτύπημα στη ζωή της ήταν η απώλεια της μητέρας της και η κατάθλιψη που πέρασε ''και κατάθλιψη έχω περάσει και τη μανούλα μου έχω χάσει..'' λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη από ένα πρόσωπο που μιλάει από σπάνια εώς καθόλου και που με το χιούμορ της έκανε τη διαφορά στην ελληνική τηλεόραση.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X