ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η δημιουργία της Margot Robbie στα Oscars χρειάστηκε 550 ώρες να φτιαχτεί

Μια εμφάνιση που σχολιάστηκε αρκετά αφού αποτελούσε μια απλότητα αλλά παράλληλα μια πολυτέλεια που χρειάστηκαν 550 ώρες για αυτό το σύνολο.

Ο λόγος φυσικά για την ηθοποιό Margot Robbie, η οποία ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία “I, Tonya” που γυρίστηκε το 2017, για αυτή της την εμφάνιση θέλησε να φορέσει ένα ιδιαίτερο φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Chanel φυσικά.



Μια λευκή λιτή δημιουργία όπου ένα κόσμημα στολίζει το πάνω μέρος του φορέματος ήταν αυτό που στόλισε το σώμα της ηθοποιού φτιαγμένο και ραμμένο από τον Karl Lagerfeld ειδικά για την ίδια. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι φοράω μια Haute Couture δημιουργία Chanel που φτιάχτηκε για μένα από τον Karl Lagerfeld. Είναι φανταστικό. Αισθάνομαι ο εαυτός μου αλλά τόσο λαμπερή όσο είχα ονειρευτεί ό,τι θα ήμουν για τα Όσκαρ», ήταν τα λόγια της για την ιδιαίτερη αυτή δημιουργία. 

Κατά τη διάρκεια της στο κόκκινο χαλί όμως υπήρξε ένα ατύχημα και έπρεπε να λάβει τα μέτρα της όπως και έκανε. Με μια απότομη της κίνηση τράβηξε χωρίς να το θέλει τις τιράντες του φορέματος της με αποτέλεσμα να βάλει και αυτή το μικρό της λιθαράκι σε αυτή την δημιουργία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση