ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Δανία σχεδιάζει να ξανανοίξει τα σχολεία

Η κυβέρνηση ξανανοίγει σχολεία και κέντρα ημερήσιας φροντίδας στις 15 Απριλίου

Η κυβέρνηση της Δανίας θα ξανανοίξει κέντρα ημερήσιας φροντίδας και σχολεία για τους μαθητές της πρώτης έως της πέμπτης τάξης Δημοτικού στις 15 Απριλίου, αν οι αριθμοί των κρουσμάτων και των θανάτων από τον νέο κορωνοϊό παραμείνουν σταθεροί, ανακοίνωσε σήμερα η πρωθυπουργός Μέτε Φρέντερικσεν.

«Πιθανόν θα είναι μια προσπάθεια σαν να περπατούμε σε σκοινί. Αν σταθούμε ακίνητοι κατά μήκος του δρόμου θα πέσουμε και αν περπατήσουμε πολύ γρήγορα, μπορεί να αποτύχουμε. Για αυτό τον λόγο, πρέπει να κάνουμε ένα προσεκτικό βήμα τη φορά», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η Δανή πρωθυπουργός.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ίδια παρότρυνε όλους τους πολίτες της χώρας της να συνεχίζουν να τηρούν τις οδηγίες της κυβέρνησης για κοινωνική αποστασιοποίηση και τους κανόνες υγιεινής.

Η σκανδιναβική χώρα, που έχει καταγράψει 187 θανάτους, ήταν ένα από τα πρώτα ευρωπαϊκά κράτη που επέβαλαν μέτρα για κοινωνική αποστασιοποίηση. Το γεγονός πως σκέφτεται να προβεί σε μια τέτοια κίνηση, αποδεικνύει πως η αισιοδοξία είναι απαραίτητη και μας δείχνει πως η ζωή μπορεί να κυλά, αλλά κυλά προς τα μπροστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X