ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η Cat Von K στο must Ιανουαρίου

Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον πρώτο μήνα του χρόνου και όχι μόνο, στο must Ιανουαρίου που κυκλοφορεί.

newsroom must

Με τετρακόσιες εβδομήντα χιλιάδες συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube και εκατό ογδόντα οχτώ χιλιάδες ακολούθους στο Instagram, η Cat Von K (ή, κατά κόσμον, Κάτια Κυριακούδη) φαίνεται πως έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας και αυτό τελικά είναι το να είσαι ο εαυτός σου.

+

Generation Z: Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι;
Μεγάλωσαν με τεχνολογία, υιοθετούν ρετρό τάσεις και ζουν τα καλύτερά τους χρόνια με κορωνοϊό. Οι νέοι που ανήκουν στην Generation Z, παρά την υποτίμηση που δέχονται από πιο παλιές γενιές, έχουν καταφέρει ήδη να αφήσουν το στίγμα τους -που κάθε άλλο παρά αρνητικό είναι- τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Κύπρο.

Τι γνωρίζεις για τους ψηφιακούς νομάδες;
Τα τελευταία χρόνια, οι ψηφιακοί νομάδες και οι techpats ολοένα και αυξάνονται σε όλο τον πλανήτη ενώ είναι αρκετές οι χώρες που αναπτύσσουν και δημιουργούν καμπάνιες προσέγγισης ψηφιακών νομάδων και εξ αποστάσεως εργαζομένων (remote workers) για την ανάπτυξη της χώρας τους -όπως έγινε και στην Κύπρο.

To the moon and back
Μπορεί να τη γνωρίζεις μόνο με το μικρό της όνομα, μέσα από την εκπομπή «Brunching» του Deejay 93.5, μπορεί να την έχεις συναντήσει ως Eleonora La Luna σε μια από τις εμφανίσεις της ως τραγουδίστρια. Η ουσία είναι πως πρόκειται για μια πολυτάλαντη γυναίκα που αγκαλιάζει οτιδήποτε έχει να κάνει με μουσική και performances.

Η απόλαυση κρύβεται πάντα στα γνωστά
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για ανατροπή των καθιερωμένων και πειραματισμό στις σεξουαλικές μας σχέσεις βρίσκεται μπροστά μας. Αδράξτε την και κάντε την αρχή μέσα από την ζώνη ασφαλείας σας.

''Very Peri'' finds
Δημιουργήσαμε μία λίστα με είκοσι δύο must haves για το 2022 με βάση το χρώμα της χρονιάς από την Pantone και τις αποχρώσεις του. Το Very Peri είναι ένα ολοκαίνουργιο χρώμα της Pantone, το οποίο συνδυάζει το δυναμικό periwinkle μπλε με το ζωντανό βιολετί με αποχρώσεις του κόκκινου. Ο συνδυασμός της συνοχής του μπλε με την ενέργεια του κόκκινου δημιουργεί ένα δυναμικό κράμα ανανέωσης.

Korean art
Πρώτα το οσκαρικό «Parasite» έστρεψε τα φώτα στις κορεατικές ταινίες και μετά τo «Squid Game» έγινε η αφορμή για να προσέξουμε επιτέλους τις σειρές. Στο Netflix, ωστόσο, υπάρχουν πολλές επιλογές για να ικανοποιήσουν τη δίψα σου γι’ αυτές.

Shape your place
Νέες τάσεις αλλά και στοιχεία από το παρελθόν συνυπάρχουν στο σπίτι του 2022 και οι μικρές πινελιές που σας προτείνουμε προσαρμόζονται εύκολα στην προσωπικότητά σας και καταφέρνουν να συνδυάζουν με χάρη, το στυλ και την άνεση.

Νέες... εμμονές
Με την είσοδο του 2022, οι επιλογές μας για έξοδο αυξάνονται. Εμείς σάς προτείνουμε νέους, ιδιαίτερους χώρους που περιμένουν να τους ανακαλύψετε και να περάσετε όμορφες στιγμές.

+

Βe basic? #Not
Τα πλεκτά ενδύματα αυτή τη σεζόν αναβαθμίζονται, οι αλυσίδες δίνουν νέα πνοή στα πολυφορεμένα μας ενδύματα, οι cut out λεπτομέρειες εμφανίζονται παντού, το καρό ταυτίζεται με τα πιο updated looks και όλα μαζί αποτελούν τις πινελιές που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε talk of the town εμφανίσεις.

Fresh glam
Οι street style εμφανίσεις φέρουν έναν αέρα ανανέωσης όσον αφορά τις τάσεις που επικρατούν. Η διαχρονικότητα και η φινέτσα χαρακτηρίζουν τα περισσότερα σύνολα των Κυπρίων fashionistas.

Play fashion
Παιχνιδιάρικα στυλ και ιδιαίτερα χρώματα αναβαθμίζουν τα σύνολά μας και μας προετοιμάζουν για μια ξεχωριστή σεζόν.

Dressing for the streets
Ο καιρός δεν μας πτοεί, αλλά μας δίνει έμπνευση για φρέσκες εμφανίσεις για κάθε περίσταση, παρέα με παλτό, πολυτελή πλεκτά και chunky μπότες.

+

Νέα αρχή
Νέος χρόνος, νέοι στόχοι, και φυσικά καινούργιες αγορές για πλήρη ανανέωση. Αποκαταστήστε τη νεότητα της επιδερμίδας σας με τα κατάλληλα προϊόντα και εφοδιαστείτε με τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις του μακιγιάζ.

Take care
Η χρήση των ειδικών προϊόντων περιποίησης, με συνθέσεις και υφές που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε γυναίκας, ενισχύει την άμυνα του τριχωτού της κεφαλής ενάντια στις καθημερινές επιθέσεις. Αναζητήστε αυτά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και φροντίζουν κατάλληλα τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και υγεία.

Season’s Essentials
H beauty editor σάς προτείνει τα είκοσι δύο προϊόντα ομορφιάς που θα ολοκληρώσουν όλους τους στόχους που θέσατε για την εμφάνισή σας. Από τη λίστα με τις επόμενες αγορές σας δεν πρέπει να λείπουν προϊόντα αντιγηραντικής φροντίδας, νέα προϊόντα για εντυπωσιακό μακιγιάζ αλλά και το αγαπημένο σας άρωμα.

+

Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον πρώτο μήνα του χρόνου και όχι μόνο, στο must Ιανουαρίου που κυκλοφορεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
cat von k  |  eleonora la luna  |  deejay radio  |  σχέσεις  |  μόδα  |  ομορφιά  |  fashion  |  beauty  |  going out  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση