ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Βίκυ Καγιά στο must Φεβρουαρίου

Στο must Φεβρουαρίου, αποχαιρετούμε το χειμώνα με τη Βίκυ Καγιά. Συναντήσαμε τη βασίλισσα της ελληνικής μόδας για μια συνέντευξη για μόδα, τη νέα της ζωή, την κόρη της Μπιάνκα και τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά, το Fashion Workshop by Vicky Kaya και πολλά άλλα.

There's something about Cyprus
Ίσως τελικάη κρίση να ήταν ό,τι χρειαζόμασταν, μιας και η αναγέννηση στο νέο lifestyle είναι πιο ποιοτική. Ποιοι είναι υπεύθυνοι γι' αυτή την αλλαγή; Το συντακτική ομάδα του must σάς παρουσιάζει μερικούς απ' αυτούς που παίρνουν την Κύπρο ένα βήμα παραπέρα. 

We need to talk about Melania
Η νέα Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών μοιάζει με τις προηγούμενες όσο ο νέος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θυμίζει Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. 

TV βλέπεις;
Στο πρώτο τετράμηνο του χρόνου άλλες σειρές ξεκινούν τα Β΄ μέρη τους κι άλλες κάνουν πρεμιέρα. Τι αξίζει να δεις; Εδώ έχουμε το best of the best. 

Franca Sozzani: H επαναστάτρια της Vogue
Με ριζοσπαστικά editorials που προκαλούσαν, έσπαγαν τα ταμπού, ή «φλέρταραν» με επικίνδυνα θέματα, η διευθύντρια της ιταλικής Vogue θα μνημονεύεται πάντα ως μια από τις επιδραστικότερες γυναίκες στον χώρο της μόδας.

17 Fashion Notes για το 2017
Αποκωδικοποιούμε τις προτάσεις των σχεδιαστών για τη νέα χρονιά και κρατάμε σημειώσεις για χρώματα, τάσεις και όλα τα key pieces.

Ποιος θα σηκώσει το Oscar φέτος;
Η ιστορία, ο θείος Oscar και οι φετινές προβλέψεις για τη μεγαλύτερη βραδιά του παγκόσμιου κινηματογράφου.

The ''It'' stylist
Πίσω από όλα τα «it» girls της εποχής μας και τα looks που ζηλέψαμε, εμπνευστήκαμε και φορέσαμε, κρύβεται μια συγκεκριμένη γυναίκα. Η στυλίστρια Monica Rose, η οποία άλλαξε τα δεδομένα και οι υπόλοιποι ακολουθούν.

First Obsession
Έντονες γραμμές, φούξια, μαύρο και κίτρινο, οι κυρίαρχοι της σεζόν + Τα trends που πρέπει να υιοθετήσετε. 

hAikU
Tα νέα trends σε μια μοναδική συνύπαρξη, εμπνευσμένη από το εσωτερικό νόημα, την ηρεμία, των ποιημάτων haiku και την ιαπωνική κουλτούρα. 


Ομορφιά
Facetime 15 προϊόντα για νεανική όψη. 

+

Πρόσωπα, τάσεις, τι να δεις, τι να αγοράσεις και που να πας σε night out, όλα αυτά κι άλλα πολλά στο must Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση