ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η ατζέντα Σαββατοκύριακο

Σάββατο 29 Μαρτίου

Θέατρο: Το έργο «Είμαι ένας άλλος» είναι εμπνευσμένο από τη ζωή και τη φιλοσοφία του Αρθούρου Ρεμπώ, τον οποίο ερμηνεύει ο Γιάννης Στάνκογλου, Ένα αγόρι που γνωρίζει από πολύ νεαρή ηλικία τον πόνο και την απώλεια, αλλά δε θέλει να ζει φοβισμένο, όπως όλοι οι υπόλοιποι, θέλει το ίδιο να ορίζει τη μοίρα του. Έτσι αποφάσισε να φύγει από την Ευρώπη, σε χώρες μακρινές.
Info: €14 / €10, 20:30, Ριάλτο Ανδρέα Δρουσιώτη 19 Πλατεία Ηρώων Λεμεσός, τηλ.

Cinema: Η πρώτη κινηματογραφική απόπειρα του Λώρη Λοιζίδη « Το πουλί της Κύπρου» έφτασε στην μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για κωμωδία δράσης, στην οποία πρωταγωνιστούν πολλοί Κύπριοι και Ελλαδίτες ηθοποιοί. Το στόρι του film ασχολείται με την κρίση και τα συνεπακόλουθά της μέσα από μια άκρως συναρπαστική και συνάμα ξεκαρδιστική οπτική γωνία .
Info: K Cineplex Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό τηλ.  77 77 83 83, Rio Cinema, τηλ 25871410

Θέατρο: Μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου παραστάσεων, η παράσταση “Μόνα τραγούδια μιας ζωής” επέστρεψε για μερικές ακόμη εμφανίσεις. H ηθοποιός Μάρα Κωνσταντίνου με μια ομάδα επίλεκτων συντελεστών και μια παρέα τεσσάρων βιρτουόζων μουσικών, συναντιέται με τη σκηνοθέτιδα Λέα Μαλένη στο κέντρο της παλιάς πόλης και μαζί φτιάχνουν μια παράσταση επιχρωματισμένων αναμνήσεων και διαδραστικών αναμετρήσεων, με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αναζωογονητικές ενέσεις τζαζ.
Info: €15 / €12, 21:00, Κοσμικόν Κέντρο Αντωνάκης, Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 17
Λευκωσία, τηλ. 22664697

Κυριακή 30 Απριλίου

Μουσική: Ο Πάνος Μουζουράκης και μια ομάδα ιδιόρρυθμων και περίεργων μουσικών, διασκευάζουν τα τραγούδια του και διασκεδάζουν τον κόσμο με έναν vintage ήχο, σε ρυθμούς Swing και Shuffle.
Info: €20 / €18 (προκράτηση) με 1 ποτό, 21:30, Μουσική Σκηνή ΜΩΒ Ανδρέα Δρουσιώτη 17 Πλατεία Ηρώων Λεμεσός, τηλ. 99536060

Θέατρο: Ένα ροκ μιούζικαλ, μια μαύρη κωμωδία με οκτώ ηθοποιούς να μας εξιστορούν μια ιστορία αγάπης και αίματος, ανάμεσα σ’ ένα αγόρι, ένα κορίτσι και ένα ανθρωποφάγο φυτό. «Το Μικρό Μαγαζί του Τρόμου» άνοιξε και μας περιμένει.
Info: 19:30, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 57
Λατσιά, τηλ. 70000146 

Cinema: Μακρινό μέλλον και η κοινωνία είναι χωρισμένη σε πέντε φατρίες. Η Τρις Πράιορ γνωρίζει πως αποτελεί μια ξεχωριστή, «αποκλίνουσα» περίπτωση, η οποία δεν μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε καμία από τις γνωστές φατρίες, βάση της ήδη υπάρχουσας ταξινόμησης. Αποτελεί μια «Απόκλιση».Όταν ανακαλύπτει μια καλά κρυμμένη συνωμοσία η οποία φέρνει στη φόρα ένα σχέδιο εξόντωσης όλων των «διαφορετικών», θα προσπαθήσει με όλη της τη δύναμη να ανακαλύψει οπωσδήποτε τι είναι αυτό που καθιστά τις «αποκλίσεις» τόσο επικίνδυνες, πριν να είναι πολύ αργά για το «είδος» της. Η συνέχεια στην ταινία «Divergent».
Info: K Cineplex Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό τηλ.  77 77 83 83, Rio Cinema, τηλ 25871410

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X