ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

«Η Αθηνά διάλεξε να επενδύσει σε άλογα και όχι σε ανθρώπους»

«Η κατάρα της οικογένειας Ωνάση είναι οι επιλογές της. Η Αθηνά Ωνάση, π.χ., διάλεξε τον Ντόντα και όχι κάποιον άνθρωπο από τον κύκλο της που τον γνώριζε. Διάλεξε τον ωραίο, τον ιππέα, τον μεγαλύτερο αλλά και ήρωα. Τον Ολυμπιονίκη. Διάλεξε να επενδύσει σε άλογα και όχι σε ανθρώπους.Όπως και ο παππούς της διάλεξε να πείσει τον Αλέξανδρο Ωνάση να πετάξει με ένα αεροπλάνο το οποίο ο γιος του και μοιραίος πιλότος του έβρισκε προβληματικό». Aυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala, ο  Αλέξης Μανθεάκης.

Πρόκειται για τον επι χρόνια συνεργάτη και εκπρόσωπο της οικογένειας Ωνάση, που αναφέρθηκε στην φημολογούμενη  «κατάρα των Ωνάσηδων», εξηγώντας ότι δεν υπάρχει.

Ο Αλέξης Μανθεάκης ήταν στενός συνεργάτης της οικογένειας Ωνάση για 20 χρόνια, ενώ μετά την απόφασή του να απομακρυνθεί απο την οικογένεια, κυκλοφόρησε βιβλίο με τίτλο «Athina Onassis: The red file», μιλώντας με όχι και τόσο κομψά λόγια για την κληρονόμο.

«Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσαντίστηκε και εκνευρίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εφημερίδα ''Espresso''.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση