ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η αποχώρηση που δεν περιμέναμε από το GNTM

Δέσποινα Άσπρου

Στο επεισόδιο του GNTM  της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου είδαμε να εκτυλίσσεται μια μεγάλη μάχη. Οι πέντε παίκτριες που απέμειναν τα έδωσαν όλα για να εξασφαλίσουν θέση στον ημιτελικό. Μία ωστόσο – όπως ήταν αναμενόμενο- δεν τα κατάφερε και αποχώρησε. Οι υπόλοιπες συνεχίζουν με στόχο το μεγάλο έπαθλο του Greece’s Next Top Model.

Η δοκιμασία αποχώρησης ήθελε τις παίκτριες του GNTM να φωτογραφηθούν με βαριές τουαλέτες ενώ ισορροπούσαν πάνω σε μεγάλες μπάλες. Η Ειρήνη Καζαριάν, η Μαριάννα Παινέση και η Εβελίνα Σκίτσκο είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες και εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή.

Αντίθετα, η Άννα Αμανατίδου και η Εύη Ιωαννίδου, δεν τα κατάφεραν τόσο καλά, με αποτέλεσμα να έχουν τις δύο χειρότερες φωτογραφίες. Και κάπως έτσι οι δύο κοπέλες, που αντιπαθούν η μία την άλλη και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία, ήταν υποψήφιες για αποχώρηση! Ποια τελικά αποχώρησε;

Αν και δεν το περιμέναμε, αφού λίγες ώρες πριν είχε κυκλοφορήσει ένα σπόιλερ που την ήθελε στον τελικό, τελικά εγκατέλειψε το παιχνίδι η Εύη Ιωαννίδου.  Μάλιστα, η Εύη είχε τα γενέθλιά της και περίμενε ότι οι κριτές θα της κάνουν δώρο την πρόκρισή της στην τετράδα και την αποχώρηση της Άννας… ωστόσο κάθε άλλο παρά η ευχή της πραγματοποιήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση