ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η απάντηση του Barack Obama για τις πρόσφατες δολοφονίες

''Όλοι οι Αμερικανοί πρέπει να είναι βαθύτατα προβληματισμένοι από τους πυροβολισμούς του Alton Sterling και του Philando Castile. Είδαμε τέτοιες τραγωδίες τόσες πολλές φορές και έχουμε στις καρδιές μας τις οικογένειες και τις κοινότητες των ανθρώπων που σκοτόθηκαν. 

Παρόλο που δεν θέλω, συνήθως, να σχολιάζω σε τέτοιες υποθέσεις, πήρα θάρρος από το ότι το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης άνοιξαν έρευνες ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον επαγγελματισμό τους και την ικανότητά τους να διεξάγουν έρευνες σωστές. 

[...] 

Την ίδια ώρα, όλοι Αμερικανοί πρέπει να αναγνωρίσουν τον θύμο, την αγανάκτηση και τον θρήνο που τόσοι Αμερικανοί νιώθουν. Συναισθήματα που εκφράζονται με ειρηνικές διαμαρτυρίες. Η Michelle και εγώ νιώθουμε το ίδιο. Αντί να αρχίσουμε τους προβλέψιμους διαχωρισμούς και τις πολιτικές αντιπαραθέσεις, ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Ας ενωθούμε σαν έθνος, έχοντας πίστη ο ένας στον άλλο για να έχουμε σίγουρο ένα μέλλον όπου τα παιδιά μας θα ξέρουν πως οι ζωές τους έχουν αξία''.

Αυτά είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, σε μια ανάρτηση του στο Facebook, εν όψει των τραγικών περιστατικών με τους δύο αστυνομκούς που πυροβόλησαν δύο έγχρωμους εν ψυχρώ. 

Τα περιστατικά σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από τον κόσμο αλλά και από γνωστούς καλλιτέχνες που δίνουν την άποψή τους για το θέμα που έγινε πλέον γνωστό ως ''Black Lives Matter''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση