ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η απάντηση της Νωαίνα για την προκλητική κίνηση

Για την προκλητική κίνηση που έκανε κατά τη διάρκεια του χθεσινό show μίλησε στην κάμερα η Νωαίνα.

Η νεαρή τραγουδίστρια η οποία έδειξε τα οπίσθιά της στους τηλεθεατές κατά τη διάρκεια του X Factor βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» και εξήγησε γιατί έκανε αυτή την ασυνήθιστη πράξη:

«Αυθορμητισμός! Υπήρξε ένα παιχνίδι με τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή σχετικά με το μουστάκι μου. Πάω στο backstage κι επιμένει η Ευαγγελία Αραβανή «Θα μας δείξεις που έχεις βάλει το μουστάκι σου»; Λέω «αφου με προκαλείς να σου δείξω». Ήταν ένα πολύ αυθόρμητο αστειάκι. Πολλοί άνθρωποι μπροστά στην κάμερα είναι πολύ διαφορετικοί από ότι είναι στην πραγματικότητα κι εμένα με ξενίζει αυτό».

Πάντως, αρκετοί πιστεύουν πως η κίνησή της αυτή έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να φύγει από το παιχνίδι. Κάτι που λέει και η ίδια:

«Βεβαίως και έπαιξε ρόλο στην αποχώρησή μου από το παιχνίδι. Σαφέστατα! Να σταθούμε σε αυτό και όχι σε όλο το υπόλοιπο, μου φαίνεται λίγο…».

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα απάντησε και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook γράφοντας: 

«Όταν τρολλάρεις την κριτική που σε θέλει πιο 'φάτε μάτια ψάρια', που σε κάθε επεισόδιο σε απαιτεί πιο 'παιχνιδιάρα γυναίκα' -τύπου- 'βγάλε κι άλλη κοιλιά έξω, τί ωραία που είσαι πιο χοτ ντυμένη απόψε, θέλουμε να δούμε κι άλλο από τη σέξυ Νωαίνα, παίξε λίγο on stage με το μ**** σου', και όταν τους απαντάς με κώλο σοκάρετε το ηθικό, σοβαροφανές πανελλήνιο.

Κάθε Λάιβ και Σεξότερη δεν είπαμε Βαγγελίτσα; Το μουστάκι μου δεν φαγώθηκες να δεις;»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση